Lidem se líbila víc Vondráčková, stylista Chrástek fandí Šeredové. Co vy na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lidem se líbila víc Vondráčková, stylista Chrástek fandí Šeredové. Co vy na to?

Novomanželé Alena a Gigi Buffon
Novomanželé Alena a Gigi Buffon (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Tři krásné nevěsty, jen jedna z nich je však ta nejhezčí. Se svatbami celebrit se v posledních dnech roztrhl pytel. Čtvrtek patřil Buffonovým, v pátek se tajně brali Plekancovi a v sobotu všechno završili Zapletalovi.

Kterému páru to ale nejvíce slušelo? Na tuto otázku zná odpověď módní stylista Dušan Chrástek, který obléká nejednu českou osobnost. A podle jeho soudu byla nejhezčí Alena Šeredová.

Na paty jí však šlapala Hana Hotová, která si v sobotu vzala bývalého majitele Miss ČR Miloše Zapletala.

Podle mínění čtenářů ahaonline.cz je ale nejkrásnějším svatebním párem Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem. Změní Dušan Chrástek váš názor?

Alena Šeredová & Gianluigi Buffon

Nevěsta

Šaty: Jak jsem předpokládal, dvojice se oblékla v duchu italské svatební tradice. Alena na sobě měla nádherné, jednoduché šaty v »římském« stylu, kdy šperky nahrazují kameny na ramínkách a nechybí výrazná vykládaná kamenová mozaika pod prsy. Krajka lemuje dekolt a také dlouhý závoj, který je ve volném účesu přichycen jemnou čelenkou. Bez závoje pak bylo vidět, že šaty byly skutečně promyšlené do posledního detailu – velký výstřih na zádech s volánem a vlečka na šatech jsou vkusné.

Boty: Příjemně mě překvapilo, že Alena nevsadila na klasické bílé lodičky, ale použila střevíčky s páskem na osmicentimetrovém podpatku.

Makeup: Je téměř neznatelný, Alena moc dobře ví, že je sama tak výrazný typ, že jí výrazné líčení nesvědčí.

Ženich

Novomanžel překvapil, oblečení bral velmi vážně! Vzal si slavnostní žaket v lesklé černé, kdy není pochyb, že každý detail byl perfektně doladěn – pod sakem nechybí vestička ze stejného materiálu a nezbytná spona do kravaty. Polodlouhý účes je dokonale upraven a černé lakované boty jsou nové – zakoupené pro tuto příležitost.

Chrástkovo finální hodnocení: Hodnotím za jedna minus, výběr šatů dvojnásobné maminky byl vkusný a vhodný k typu postavy. U mužů preferuji kvalitní a dokonalý oblek. Když se rozhodne muž pro žaket, vkusnější je jednoduchý střih a látka bez lesku! Známka: 1-


Lucie Vondráčková & Tomáš Plekanec

Nevěsta

Šaty: Novomanželé evidentně s přípravami oblečení neměli tolik práce jako první pár. Lucie si oblékla korzetové šaty s drobnou květinovou výšivkou a překříženými ramínky. A právě s nimi byla největší potíž na zádech – zbytečně Lucii rozšiřovala ramena. Vlnitý účes chtěl více pročísnout, kulmou vytvořené lokny působily příliš uměle!

Boty: Lucie je svým civilním oblékáním spíše »sportovní« ženou, proto volila místo podpatků páskové, stříbrné sandály.

Ženich

Tomáš má jako každý hokejista velký problém s konfekční pánskou velikostí, obzvláště na stehnech kalhoty zpravidla nesedí. Zřejmě proto si vybral tento šedý oblek. Kalhoty jsou sice přes stehna v pořádku, ale oblek vůbec nevypadá svátečně. Materiál není kvalitní, je vidět, že se okamžitě mačká.

Mnohem elegantněji a vkusněji by byla vypadala obuv na šněrování s oblou špičkou, černé mokasíny mají zbytečně protažený tvar!

Jinak mohu pochválit za odvážné doplňky – bílá kravata a kapesníček vypadají ke krátkému účesu a perfektně střiženým vousům velmi elegantně.

Chrástkovo finální hodnocení: Obřad určitě neměl tak dlouhou dobu příprav jako u prvního páru, ale výběr šatů byl bohužel podceněn, i když zřejmě půjde o kvalitní oblečení! Známka tři je zkrátka adekvátní. Známka: 3



Hana Hotová & Miloš Zapletal

Nevěsta

Šaty: Novomanželé Zapletalovi si na svatbu oblékli dokonalý letní vycházkový outfit v krémovém odstínu. To je skvělá volba, navíc oba už zažili své poprvé, a tak se správně rozhodli pro neformální, a přitom vkusný model. Novomanželka si oblékla kalhoty ze strečového saténu a velmi pěknou halenku zdobenou kamínky.

Boty: Vše doladila jednoduchými lodičkami.

Ženich

Zapletal si všechno oblékl v krémové – košili zvolil modrou s proužkem a do kalhot navlékl hnědý opasek. Model je pěkný, jen proti tvaru obuvi mám výhrady – tento typ už se nenosí, moderní a vkusná je obuv s kulatou špičkou!

Chrástkovo finální hodnocení: Nejstarší pár hodnotím známkou jedna minus, panu Zapletalovi zkrátka tu nepěknou obuv neodpustím, i když je tón v tónu! Pokud bych se měl rozhodnout pro vítěze tohoto svatebního klání, nakonec bych ale přece jen zvolil Alenu Šeredovou. Známka: 1-



Anketa

Souhlasíte s hodnocením Dušana Chrástka?
Celkem 403 hlasujících

Měli jste také svatbu? Pochlubte se nám s fotkami a vyhrajte ceny za 150 tisíc korun!

925406:gallery:true:true



Přečtěte si
aurora45
21. 6. 2011 • 15:11

je samozvaný stylistický guru - ovšem jako malé chrastítko si musí někde ten komplexíček vyrovnat, že. Tyto tři páry nelze srovnávat, každý je jiný a hlavní je stejně jejich životní pohoda. A jen tak btw, Šeredce její outfit přidával navíc až moc kilo

janyna
20. 6. 2011 • 21:58

sám vypadá jak strašidlo a nejhezčí nevěsta jsem byla stejně já.

tenerife
20. 6. 2011 • 19:11

se mi daleko více líbili než Lucie s manželem Tomášem,Alena byla jako krásná nevěsta v italském stylu,někdo ji srovnával s Kathe Midelton,kdepak,Alena bylá svá a Gigi neskutečný fešák,oběma manželským párům přeji krásný a spokojený život.

lukreciaborgia
20. 6. 2011 • 12:24

Nevěřím,že by čtenáři neviděli ten rozdíl.Buffonovi byli nádherní,svatební,veselí,vysmátí a fakt si to užívali.Vondráčková s Plekancem jak boží muka.Hlavně tajně,aby nikdo nic neviděl,nevěděl,nefotil.Ať už letí třeba do ,no třeba někam.Já vím,missky čekatelky už číhají a Plekanec byl jeden z mála volných milionářů.Takže se nedivím,že 31-letá Vondráčková má strach,protože k Plekancovi by sedla i nějaká 18-tiletá hezká holka.Lucie moc krásy nepobrala a ty fotky co kolují na internetu jí taky nelichotí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.