Jennifer Aniston: Stejná mrcha jako Angelina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jennifer Aniston: Stejná mrcha jako Angelina!

Jennifer Aniston a Justin Theroux na udílení cen MTV.
Jennifer Aniston a Justin Theroux na udílení cen MTV. (Isifa.com, EPA)

Když jí Angelina Jolie (36) před šesti lety odloudila Brada Pitta (47), Jennifer Aniston (42) o ní říkala, že je to mrcha, která rozbíjí manželství. Teď se ukázalo, že sama není o nic lepší, protože zničila manželství svého nového milence, herce Justina Therouxe (39).

Theroux byl čtrnáct let šťastný s návrhářkou Heidi Biven (34). Jenže na podzim potkal Jennifer. Natáčeli spolu v Georgii a hned si padli do oka. Poslední dva měsíce se spolu začali objevovat na veřejnosti, ale fotografům se je nedařilo »přistihnout při činu«.

Na několika rozmazaných fotografiích nebyli k poznání a paparazzi začínali šílet. Až teď milenci ukončili jejich trápení, když dorazili na udílení cen MTV.

„Justinův vztah s Heidi byl dávno v troskách,“ tvrdí společná přítelkyně. Přesto Heidi partnerův poměr zaskočil natolik, že utekla z města. A Justin se mezitím nastěhoval k Jennifer.Že kdysi trpěla, když jí Angelina odváděla muže, si už nevzpomíná. Otázkou je, jak dlouho jí nový vztah vydrží.



Přečtěte si
pea.p
20. 6. 2011 • 12:19

Nic nedokáže ženskou srazit na kolena jako jiná ženská

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.