Tomáš Krejčíř: Vyhazov z Novy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tomáš Krejčíř: Vyhazov z Novy!

Tomáš Krejčíř
Tomáš Krejčíř (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Těžké časy čekají herce Tomáše Krejčíře (35). Scénáristé seriálu Ordinace v růžové zahradě totiž ukončili jeho roli horolezce Romana Kříže, kterého poslali do Himálají. A jeho návrat do seriálu se prý rozhodně neplánuje.

Nejasné je i to, zda bude Krejčíř dál moderovat Snídani s Novou. Tu čekají velké změny a nahlas se mluví o výměně moderátorů. Z čeho bude pak Krejčíř živit své tři děti?

„Vůbec nevím, co s mojí roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě bude. Spíš si myslím, že už se tam vůbec neobjeví,“ přiznává sám Krejčíř. „Místo něj je tam teď postava, kterou hraje Ondra Sokol. S Tomášem se už nepočítá. Jeho role prostě skončila,“ řekl nám jeden z produkčních oblíbeného seriálu televize Nova.

Krejčíře tak už podruhé potkal téměř totožný osud. Ještě před Ordinací v růžové zahradě totiž scenáristky ukončily jeho roli v první řadě seriálu Rodinná pouta na Primě. Tam Krejčířův Adam Rubeš pro změnu odjel do Švýcarska.

Smůla se Krejčířovi lepí na paty, protože v ohrožení je i jeho druhé zaměstnání – moderování Snídaně s Novou. Tu podle zákulisních informací čekají změny a celý pořad by měl mít více zpravodajský charakter. V té souvislosti by pak byly logické i změny moderátorů. „Nějaké změny už proběhly, další se asi chystají. Mě ta práce baví a nerad bych odcházel. Zatím mi o mém konci nikdo nic neříkal,“ říká s nadějí Krejčíř.

Zdroje z televize Nova ale potvrzují, že Snídani ještě čekají proměny, které by se mohly týkat i pozic moderátorů. „Uvidíme, jestli nový koncept bude takový, aby ho mohli i nadále uvádět současní moderátoři. Spíš si myslím, že ne,“ odtajnil deníku Aha! plány televize jeden z jejich zaměstnanců.

Pokud by Krejčíř ztratil i práci ve Snídani s Novou, znamenalo by to pro něj vážné finanční trable. Mnoho jiné práce nemá. A jeho rodina se třemi dětmi je finančně náročná záležitost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.