Iveta Bartošová: Užívala si ve vířivce a pak... Zhroutila se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Užívala si ve vířivce a pak... Zhroutila se!

Domenico Martucci a Iveta Bartošová
Domenico Martucci a Iveta Bartošová (Aha! – Kundrát, Hykl, Malachovský)

Iveta Bartošová (45) se opět musela svěřit do rukou odborníka – psychiatra Pavla Doubka. Alespoň těmito slovy omluvil zpěvaččinu nepřítomnost na jedné akci její manažer Richard Dušák. Co se stalo? Vždyť ještě před pár dny si užívala ve vířivce se svým milencem, italským hrabětem Domenicem Martuccim (34).

Co ji zlomilo? „Iveta ve čtvrtek spatřila nějakého chlapa, který se jí vloupal do bytu. Je to čím dál tím horší, ta lidská závist. Má hrozný strach,“ říká Martucci s tím, že Iveta se necítí dobře sama doma.

„Všechno se na ni sesypalo, je velmi citlivá. Dobře jí bylo jen tady v Itálii. Když jsme spolu leželi ve vířivce, byla neskutečně šťastná,“ tvrdí italský hrabě, který je od své lásky téměř dva tisíce kilometrů vzdálený.

Doubek prý zhroucenou Ivetu do nemocnice nepřijal, jen ji uklidňoval po telefonu a domluvil si s ní návštěvu. „Nebyla hospitalizovaná. Teď je pod prášky, aby se trochu uklidnila a odpočinula si. Už několikrát jsem s ní dnes telefonoval,“ vysvětluje vystrašený Ital. A jeho slova potvrzuje i psychiatr.

„Je to tak, Ivetě jsem naordinoval klidový režim a dal jí jiné léky, které by měly upravit momentální stavy. Bude v domácí péči,“ potvrdil informace Doubek.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Zítra večer už by měl přiletět Martucci, který se o Ivetu bude starat. „Zatím jsou u ní mí kamarádi, kteří se pravidelně střídají,“ dodává Martucci.

V Itálii, kde byla zpěvačka šťastná, jí prý dokázal, že vše, co o sobě říkal, je pravda. „Dokonce jsem ji vzal do kláštera z devátého století, který patří tatínkovi. Už několikrát ho od nás chtěla italská vláda odkoupit, nabízejí nám za něj 8 milionu eur, ale táta by to nikdy neprodal. To je naše chlouba,“ holedbá se hrdý majitel zámků Martucci.

Přečtěte si
lilli22
15. 7. 2011 • 18:11

Ted tady ctu, ze klaster by jeho rodina nikdy neprodala, a ze mu za nej stat daval 8 milionu eur.....pravda je takova ze od roku 2007 mu hrozi vyvlastnenim, protoze klaster je v katastrofalnim stavu, stat mu nabizel, ze to opravi jestli to prevedou na stat, ale oni to asi radeji nechaji spadnout....tu jejich chloubu rodiny. Byla to rodina Martucci ktera se nechtela dohodnou s mestem a statem chteli penize......

bilapani
19. 6. 2011 • 21:57

Poslední dobou mám pocit,že Iveta už je v klidu,jen když si může užívat života(vířivka,moře,masáže očišťovací kůry).Jenže komu by se takový život nelíbil.Bohužel,ale žádný z nás obyčejných lidí si takový luxus dovolit nemůže a tak makáme a makáme jak mourovatí a za tu minimální mzdu nemáme ani možnost si tento komfort zaplatit.Jakmile má Iveta pracovat je na zhroucení,nebo se zhroutí.Naštěstí kolem sebe zřejmě má pořád plno lidiček nebo firmiček,které naletí na její milou tvářičku a zase jí nějaký ten nadstandart zaplatí.No nezávidím jí ten mediální humbuk,ale asi si to z velké části zavinila sama svým zmateným chováním na veřejnosti.Je jedinou zpěvačkou v naši zemi,která je samý skandál a to bulváry přitahuje,protože se dobře prodají.Přece psát pořád třeba o dlouholetém úspěchu L.bílé už nikoho nezajímá.Lidi zajímá neúspěch a pád na hubu a Iveta nám to předvádí téměř v přímém přenosu.Kolem Ivety se stále střídají týmy a lidi jak na běžícím pásu,protože si s ní nikdo neví rady.Měla by si konečně přiznat,že je psychicky nemocný alkoholik a začít s pořádnou léčbou,nebo budeme svědky tragického konce kdysi úspěšné zpěvačky.To by mě opravdu mrzelo.Mám její písničky ráda a myslím,že je jí škoda.No a taky je mi velmi líto Artura.Je to velmi chytrý a inteligentní kluk a nezaslouží si takový život v neustálém stresu.

montevideo
19. 6. 2011 • 08:27

Neměl jste na mysli spíš excesy? Nepoužívejte cizách termitů, je to velké rizoto !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.