Buffonovi vs. Vondráčková a Plekanec. Kdo se vám líbí víc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Buffonovi vs. Vondráčková a Plekanec. Kdo se vám líbí víc?

Který pár je podle vás krásnější?
Který pár je podle vás krásnější? (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Mária Rušinová)

ANKETA Rovnou dva slavné páry se rozhodly, že si uspořádají v tento týden svatbu. Který pár se vám líbí víc?

Zatímco u Aleny Šeredové (33) bylo jasné, kdy se z ní stane Alena Buffon, svatba Lucie Vondráčkové (31) den poté byla velmi překvapivá. Obě nevěsty, které si braly za muže sportovce, si daly na svém outfitu záležet. A stejně tak fotbalista Buffon (33) i hokejista Plekanec (28). Názory, komu to slušelo víc, se ale různí.

Zatímco v kategorii nevěst vítězí  Lucie Vondráčková, které střih šatů sluší a působí velmi romanticky, Alena se snažila dodržet trend róby s krajkou, jak jej nastolila Kate Middleton a jejímu tělu moc nepolichotil.



Co se týče ženichů, více sympatií si získal fotbalista Buffon. Luxusní smoking, který ženich nosil s italskou elegancí, rozhodně na celé čáře porazil rozepnutý a pomuchlaný oblek obyčejné šedé barvy Tomáše Plekance.

Pár jsou ale dva. A je možné, že na mnohé působí sympatičtěji novomanželé Vondráčková s Plekancem, než Buffonovi. Co myslíte vy, kterému manželskému páru to společně víc sekne?

Anketa

Kterému manželskému páru to sluší víc?
Celkem 3392 hlasujících



Přečtěte si
nitram55
19. 6. 2011 • 12:34

Chtěla Šeredová okopírovat Kate Middleton? Moc se to nepovedlo... Tak toto Vazne Aha! pokakalo !!! Radeji zatrhli i diskusi pod timto clankem, fakt stupidni banda debilu!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.