Leoš Mareš: Končí v Ranní show Evropy 2? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leoš Mareš: Končí v Ranní show Evropy 2?

Končí Leoš Mareš jako parťák Patrika Hezuckého?
Končí Leoš Mareš jako parťák Patrika Hezuckého? (Evropa 2)

Ranní show na Evropě 2 je už několik let spojené s moderátorem Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. Dnes ale Patrik vysílal sám a Leoš se naopak objevil v dopoledním drivu Libora Boučka. Zatoužil po změně moderátorského partnera a nebo už ho nebaví časné ranní vstávání?

Ukázalo se, že za tím nebylo jedno ani druhé. Leoš hned na začátku vysílání u Libora Boučka vysvětlil, že ho ráno zaměstnaly povinnosti na sesterském rádiu na Slovensku a že tak aspoň nebude na Evropě 2 „přemarešováno“. V rozhovoru s kolegou byl Mareš velmi otevřený a dokonce se vrátil ke své kauze z nedávných dní, kdy ho zastavila policie a udělala mu testy na alkohol a drogy.

„Dostal jsem informaci, mám jí ověřenou, že jeden člověk, kterého já znám, je to fotograf jednoho bulvárního deníku, zavolal při mém odjezdu z party po Super Star a přímo prohlásil: Zastavte jedoucí Porsche Cayene, které jede z Výstaviště ulicí tou a tou. Podle mých informací má řidič nakoupíno. A s tímhle udáním mě zastavili a trochu buzerovali. Trochu,“ řekl Mareš.

Policejní kontrolu už zažil každý z nás, ale jen Leoš Mareš se díky tomu dostane na titulní strany tisku. Je možné si na to zvyknout? „No moc ne. Je to strašně nepříjemný, samozřejmě. Já jsem jim tam přesně pokládal otázku, jak se člověk má bránit těmhle věcem?“ popsal svoje pocity Leoš, ale zároveň přiznává, že jeho popularita přináší i klady, které převažují. „Lidi se na tebe usmívají a jsou vstřícnější.“

Největší událostí, kterou žije nejen Leoš, ale i celá Evropa 2 a hlavně její posluchači je ale bezesporu exkluzivní soutěž o Marešovo Ferrari 360 Modena. Do jejího konce zbývá už jen týden a pak někdo ze soutěžících navždy získá tento sportovní skvost.

A že bude provoz Ferrari drahý? Toho se výherce bát nemusí, Leoš nechal auto připravit do nejmenších detailů. Nový majitel tak získá Ferrari po kompletní generálce a také nově obuté. „Tuto sezónu stačí do auta jen lít benzín,“ garantuje bezproblémový provoz Leoš. Nezbývá než vyrazit na prázdniny ve stylu hvězdy.

To aby posluchač vyhrál takové auto za jednu sms, to tady ještě nikdy nebylo. Tak neváhejte, ještě týden máte šanci získat Ferrari právě vy!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.