Marta Jandová: Vyvedla mazlíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Jandová: Vyvedla mazlíky!

Marta Jandová si pořídila rovnou dva psy.
Marta Jandová si pořídila rovnou dva psy. (Showpix)

Celebrita se zvířátky! Na charitativní psí přehlídce nechyběla ani zpěvačka Marta Jandová (37), která s voříškem Kašparem zažívá nefalšovanou psí pubertu.

„Je mu osm měsíců a pěkně to s ním mlátí,“ směje se zpěvačka, která má ještě tříletého Parson Russel teriéra jménem Katze.

„Ruku na něj ale nikdy nevztáhnu, já svoje psy nebiju, mám na ně jiné fígle,“ dodává.



Přečtěte si
illis
18. 6. 2011 • 08:39

sluší jí to, jen by více na parádu s pejsky měla myslet na založení rodiny. Honí se za kariérou, roky utíkají a děti žádné. U chlapa je to něco jiného, ale žena v tomhle věku by už mohla aspoň vodit dítě do školy. Helena Vondráčková také honila kariéru a na děti si ani nevzpomněla. Ve stáří si svou mateřskou lásku vynahradila jinak. Ale tím dítě, případně jednou vnoučata rozhodně nenahradí. Znala jsem kdysi mladou ženu, za kterou se mohl uběhat velmi slušný a vzdělaný muž. V té době jí nebyl dost dobrý. Po několika desetiletích je situace taková, že ona zůstala sama, nikdy stálého partnera neměla, bez dětí bez chlapa a on je ředitelem jedné významné instituce a má samozřejmě svou rodinu. Ona nyní už starší žena se může jedině tak dívat z okna a přemýšlet nad svou vybíravostí, ale to už jí nepomůže.

quonex
18. 6. 2011 • 06:51

Marta je v puntíkových šatech, jeden pejsek je v jakýchsi proužkovaných podvlíkačkách bez trenýrek a druhý je dokonce jak odkopnutý chudáček nahý. Ve slušné společnosti pejsek nevystrkuje lulíka nebo pindulínu na lidi ikdyž jde o adolescenta. Snad má alespoň Martička kalhotky (čisté).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.