PROSTŘENO: Zdeňkův tuhý steak skončil u psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

PROSTŘENO: Zdeňkův tuhý steak skončil u psa!

Zdeněk nevědomě nakrmil i Jiřinčina psa...
Zdeněk nevědomě nakrmil i Jiřinčina psa... (TV Prima)

Zdeněk Tretiak (21) závěr brněnského Prostřena zpestřil nepovedeným steakem, na němž si pochutnal nakonec Jiřinčin pejsek. To nejvíce ocenil Zbyněk, který jde svému rivalovi celý týden po krku.

O tom, že se Zdeněk Zbyňkovi nezavděčí, není pochyb. Po hádce na téma svíčková tak přijde na řadu spor ohledně rumpsteaku. Zdeněk totiž svoji »kraví horu« připravil z hovězí kýty, což nebyla správná volba. A samozvaný odborník na gastronomii Zbyněk ho pochopitelně rád poučil o tom, že steaky se z kýty nedělají.

Skutečnost je ovšem taková, že Jiřinka tuhé maso nepokousala a prokázala tak nečekané přání. „Jestli máš nějaký pytlíček, vzala bych si to domů pro pejska,“ řekla Zdeňkovi, aniž by si uvědomila, že urazila jeho kuchařský um. Jiřinka to bere jako poctu, protože pejskovi, jehož chlupy byly nedílnou součástí pondělního menu, prý dává jen to nejlepší.

Zbyněk je od počátku ke Zdeňkovi kritický a snaží se jej za každou cenu znemožnit. „Jednou mě kamarád vzal do nočního klubu pro pány a vypadalo to tam hodně podobně,“ přirovnal Zdeňkovu domácnost ke gay klubu. A neodpustil si ani jedovatou pozvánku při míchání drinků, když zkritizoval používané ingredience.

Podstatně větší úspěch, než s hlavním menu, Zdeněk sklidil při servírování předkrmu. Jeho slaninové pirohy se sýrovým krémem umlčely i Zbyňka. „Čekal jsem, že to »očůráš« listovým těstem,“ řekl překvapeně Pavel.

Pokud Zdeněk vyhraje, Zbyněk slibuje, že půjde tančit k tyči do strip baru. Jak dopadne jeho sázka? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě!

Anketa

Který soutěžící by si nejvíce zasloužil výhru?
Celkem 358 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.