Hokejové hvězdy: Nemocným ženám zaplatí ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hokejové hvězdy: Nemocným ženám zaplatí ňadra!

První vicemiss Šárka Cojocarová si na sebe vzala model, který ukázal, jak nádherná i znetvořená mohou být ženská prsa
První vicemiss Šárka Cojocarová si na sebe vzala model, který ukázal, jak nádherná i znetvořená mohou být ženská prsa (Foto Aha! – Petr Novotný)

České hokejové hvězdy v čele s Petrem Nedvědem (39), Martinem Ručinským (40) a Ondřejem Pavelcem (23) opět okukovaly ženská ňadra. A pánové se tentokrát rozhodli, že krásné poprsí i zasponzorují.

Tentokrát ovšem z podstatně šlechetnějších důvodů, než je sex – přišly podpořit a věnovat 200 tisíc korun nadaci Femina, která pomáhá ženám s rakovinou prsu.

Na módní přehlídce návrhářky Jany Berg nemohli slavní hokejisté spustit oči z ňader modelek a na dálku krásným manekýnám vysílali skryté signály. Zkrátka nezapřeli pověst věčných lovců, kteří balí krásky v luxusních podnicích.

Tentokrát ale ukázali i dobré srdce a mezi sebou vybrali rovných 200 tisíc korun na nákup prsních implantátů. „Nejde ale o zvětšování prsou dlouhonohých blondýn. Kluci totiž pomáhají dobré věci a podporují ženy postižené rakovinou prsu,“ objasnila návrhářka Jana Berg.

„Za dvě stě tisíc, které nám darovali, nakoupíme dvacet implantátů na rekonstrukci prsů žen, které o ně kvůli nádorům přišly,“ dodala Berg.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.