Jste to, co jíte: Zbaví Cajthamlová řezníka Jiřího lásky k masu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jste to, co jíte: Zbaví Cajthamlová řezníka Jiřího lásky k masu?

Kontrola lednice Kateřinou Cajthamlovou. Co ten špek?!
Kontrola lednice Kateřinou Cajthamlovou. Co ten špek?! (TV Prima)

Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček opět vyhlásí válku nezdravému jídlu a nadbytečným kilům. Tentokrát se zaměří na řezníka Jiřího Kuchaře (32), pro něhož je maso přímo životní vášní.

Pan Jiří tráví s uzeninami celý den. Ty se staly nejen nedílnou součástí jeho práce, ale denně se objevují v hojném množství na jeho jídelníčku. Týdně si jich dopřeje téměř dvě kila! A to je nejvyšší čas pro Havlíčka s Cajthamlovou...

Jejich klient z řeznického krámu se tímto šokujícím způsobem starvuje celý život. Dříve však sportoval, čímž udržel svou postavu v normě. V současné době ale zlenivěl a téměř se nehýbe. Pokud se chce cítit jako v mládí, bude muset razantně změnit svůj životní režim.

Dohled nad tím bude mít jeho manželka, která ho do pořadu Jste to, co jíte přihlásila. Pro svého muže je ochotná udělat cokoliv... i zdravé svačiny, díky nimž by jej měla přejít chuť na masné výrobky. Ale pokušení v řeznictví je silné...

Kolik se Jiřímu podaří zhubnout z jeho 97 kil? Sledujte Jste to, co jíte ve čtvrtek na Primě. Jeho proměnu zachycuje naše galerie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.