Iveta Bartošová: Už patřím do rodiny Martucciových! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová: Už patřím do rodiny Martucciových!

Iveta bude brzy také Martucci!
Iveta bude brzy také Martucci! (Aha! – David Kundrát, ara)

Výprava Ivety Bartošové (45) do Itálie skončila úspěchem. Po výletě se svou novou láskou Domenicem (34) už se cítí být plnohodnotnou členkou rodu Martucciových!

Poté, co Iveta svůj vztah s Domenicem stvrdila společným duetem, čekala na »požehnání« jeho rodičů. Na Martucciovy údajně udělala dobrý dojem a vřelé přijetí v Itálii ji dojalo.

„Žijí krásný čistý život, smějí se, jsou upřímní. Přijali mě do své rodiny, byla jsem z toho v šoku, nečekala jsem, že to bude tak rychle,“ prozradila Bartošová serveru iDnes.cz

O plánech na léto má Bartošová jasno. Dovolenou v Itálii si chce společně s Domenicem a Arturem co nejdříve zopakovat. Její nový objev totiž od Artura »dostal zelenou«. „Domenico je super, je to dobrý člověk,“ zhodnotil italského hraběte syn Bartošové.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
darunka
17. 6. 2011 • 03:40

jezismarja to zase bude jak to rychle zacalo tak to rychle skonci.. Iveto Iveto never italovi.. a ten jeji Artur proc ho hned do vseho taha chudak synecek..

fizi
15. 6. 2011 • 19:58

Už je zase doma?Proč si ji nechce nikdo nechat????Úžasní lidičky,miloučký,konečně si ji nechte tam u Vás!!!Takže prosím,TRVALE V ITÁLII !!!!!!!

oooo.
15. 6. 2011 • 17:54

naivní Iveta dělá z Artura naivního kluka, ten dopadne stejně blbě jako ona, neb nic jinýho nikdy nepoznal jo a všichni jsou úžasný lidičky a miloučký a usměvaví a mají je rádi. Jdu blejt

schitu
15. 6. 2011 • 12:29

i když je na tenhle život zvyklý,ale za chvilku si z něj začnou dělat prču jak vypadá ,jestli tomu už tak není dneska.Je to škoda,kluk by byl pěknej,ale ona z něj dělá praselu. A proč by jí ho neschválil,stejně mu nic jiného nezbývá.Od začátku si myslím,že měl být u táty.Takhle z něj nic nebude,bohužel. Ona je podle mě slepice,ale nechci urážet tu hrabavou chamraď.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.