Belohorcová a Hájek: Stěhování do USA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Belohorcová a Hájek: Stěhování do USA!

Belohorcová a Hájek vidí svou budoucnost v Miami!
Belohorcová a Hájek vidí svou budoucnost v Miami! (Aha! – David Kundrát)

Luxusní dům, který si Zuzana Belohorcová (35) s Vlastou Hájkem (35) pořídili v Praze, nejspíš zůstane opuštěný. Slavný pár se totiž chce odstěhovat do Miami!

Iniciátorem zásadního rozhodnutí je Vlasta Hájek, který by v Americe rád provozoval své podnikatelské aktivity. Kvůli jeho ambicím jde stranou dokonce i plán přivést na svět druhé dítě, po němž Zuzana touží.

„Mám rozjednaný byznys na Miami, kde bych měl každou chvíli podepsat důležitou smlouvu. Dítě tak asi necháme na později,“ řekl Hájek serveru Topky.sk

„Plánujeme otevřít v Miami kavárnu a do USA chceme také distribuovat pražskou vodku. Už půl roku hledám vhodné prostory, ale teď už by to mělo vyjít. Když to všechno klapne, odejdeme do USA,“ odhalil partner Belohorcové své plány. Jejich pražské sídlo by tak zůstalo minimálně po dobu devíti měsíců prázdné.



Přečtěte si
marmelada
17. 6. 2011 • 11:05

dnes se tomu už neříká emigrace, ale kdo jen může a je slušný člověk, tak mizí...

winterfreshka
16. 6. 2011 • 21:39

Snobští komedianti a nuly??!

santamonica
16. 6. 2011 • 20:23

No, tak to teda hodne stesti. Zajimalo by mne, jestli nekdy slysel o Starbucks. Ti maji tenhle market tak zasity, ze si pan Hajek ani neskrtne. Co by v te kavarne nabizel? Turka? Co takhla Macchiato, Frappuccino, Latte, IceCoffee........atd. atd. A dovazet do Miami vodku? To uz by mel asi vic stesti s dovazenim drivi do lesa. No, budu si to hlidat a pokud AHA zjisti, kdy a kde to otevre, tak se tam zajedu podivat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.