Sámer Issa: Po sexu si musím zapálit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sámer Issa: Po sexu si musím zapálit!

Sámer Issa si musí vždy po sexu zapálit. Na snímku s bývalou přítelkyní Pavlou Dubnou.
Sámer Issa si musí vždy po sexu zapálit. Na snímku s bývalou přítelkyní Pavlou Dubnou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Alexandr Malachovský)

Šokující přiznání! Zpěvák Sámer Issa (25) si neumí představit sex bez
cigarety. „Po výborném sexu je pro mne cigareta nutností a pokud si ji mohu vychutnat i s partnerkou, tak je to naprosto úžasná věc,“ netajil Sámer.

Zcela první akce svého druhu Smoklin night se konala v prostorách pražského klubu Mazanej Králíček. Zde se sešly osobnosti, které si bez cigarety už ani nedokážeme představit, ale nechyběli i ti, kteří se zdárně se závislostí na nikotinu poprali a samozřejmě tu měli z řad celebrit zastoupení i zarytí nekuřáci.

Nejvíce ale šokoval Sámer Issa. Jak jinak. Dokonce přiznal, že s kouřením začal na soutěži Česko hledá SuperStar! Prý kvůli neustálým prolukám a čekání. „Je to tak, pořád se na něco čekalo a já si to čekání začal  zpříjemňovat právě kouřením. Jsem ale přesvědčený, že v budoucnu s tím praštím, protože u mě to určitě nebude problém. Kouření je pro mne spíš jen takový doplněk a image,“ uvedl.

U partnerky mu kouření vyloženě nevadí, ale přiznává, že dívka bez cigarety v ruce mu připadá "čistější". „Na druhou stranu, po výborném sexu je pro mne cigareta nutností a pokud si ji mohu vychutnat i s partnerkou, tak je to  naprosto úžasná věc,“ prohodil Issa.



Hanychová: Máma hned poznala, že kouřím

Přítomní pánové se zaujetím sledovali módní přehlídku, kde své půvabné křivky předvedly modelky Iveta Lutovská a Lucie Váchová. Přehlídku si nenechala ujít ani Agáta Hanychová se svým přítelem, tentokrát však jen v roli divačky a bez cigarety v ruce. Její požehnaný stav  jí kouření nedovoluje, ale věčná rebelka se svěřila, že poprvé kouřila už ve třech letech.

„Tenkrát byla máma v porodnici a já za ní přišla a měla jsem ohořelé řasy. Matce to okamžitě došlo, popadla mě do náruče, obrátila hlavou dolů a z mých kapes  začaly padat nedopalky. Na tuhle cestu hříchu mě svedl  kolotočář Jindra a dodnes mi to zůstalo,“ smála se Agáta.

Cigaretu si fakt vychutnávám, řekla Partyšová

Celým večerem provázela Gábina Partyšová, která v ten den slavila "kristova léta" a své 33. narozeniny oslavila opravdu ve velkém stylu. Mezi gratulanty nechyběl například herec Marek Vašut, který v průběhu večera Gábině předal kytici a velký narozeninový dort.

Gábina na sebe napráskala, že kouřit začala na gymplu, ale za kuřačku se nepovažuje. „Cigaretu si dám občas a fakt si ji vychutnávám. Nepiji kávu, takže takové ty ranní rituály s kávou a cigaretou v ruce jsou mi vzdálené. Jsou dny, kdy nekouřím třeba vůbec a přestat úplně by asi nebyl žádný problém. Já se zkrátka považuji za příležitostnou kuřačku a občas si tu cigaretu, například u sklenky dobrého pití, ráda dám,“
dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.