Gottova oslava úspěšného koncertu v Rusku: Opil se vodkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gottova oslava úspěšného koncertu v Rusku: Opil se vodkou!

Karel zapil úspěšný koncert v Čajkovského síni pěti panáky vodky.
Karel zapil úspěšný koncert v Čajkovského síni pěti panáky vodky. (Aha! – David Kundrát)

Úspěch se musí pořádně zapít. A to také Karel Gott (71) po vyprodaném  koncertu v Čajkovského sále udělal. Na večírku v Českém domě (10 minut pěšky od místa koncertu) si dal kromě piva i pět panáků vodky. Samou radostí se zkrátka opil! Do postele se Mistr dostal po svých až v půl čtvrté ráno.

„Ivana říkala, že mám pít vodu. Tak já piju něco méně než vodu – vodku,“ smál se Mistr ve tři hodiny ráno v baru Českého domu. Panáky pil Karel na ex, zajídal je kaviárem a toasty.

„Kvůli koncertu jsem vůbec nejedl, tak mi promiňte, že jsem slupnul celý talíř,“ smál se Gott, kterému se vůbec nechtělo na pokoj.

A tak vyprávěl a vyprávěl... Dokonce navrhoval, zda nevyrazit někam do ulic. Když se venku pomalu začalo rozednívat, odebral se zpěvák do svého apartmá.

Po pěti hodinách spánku posnídal Karel čerstvě upečenou bábovku a zamířil do moskevského muzea kosmu, kde mu bývalý kosmonaut Leonid Alexander Ivanovich (61) předal Gagarinův řád.

„Mám na tyhle typy cen doma speciální místo. Ke Slavíkům na klavír je nedávám,“ řekl deníku Aha! po propařené noci vysmátý Gott, který si v muzeu mimo jiné prohlédl kopii vesmírné stanice Mir.

„Zkusil jsem si, jak nocují kosmonauté. Teprve tady jsem se dozvěděl, že spí vlastně vestoje,“ byl plný dojmů po návštěvě Miru Gott. Hned z muzea se zpěvák odebral na letiště a zamířil zpět do Prahy za svojí rodinou.



Přečtěte si
pelagie
17. 6. 2011 • 06:24

jiná zpráýva, včera jste psali, že mu řád bude předávat Těreškovová a dnes zase, že jiný kosmonaut .... to je už všude takový bordel, že nenapíšete anijednu zprávu , která byla odpovídasla skutečnosti ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.