Maciuchová si vymyslela scénář: Čeká ji teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Maciuchová si vymyslela scénář: Čeká ji teror!

Hana Maciuchová měla z návratu do »nekonečného« seriálu Ulice obrovskou radost.
Hana Maciuchová měla z návratu do »nekonečného« seriálu Ulice obrovskou radost. (Aha! – Daniel Černovský)

Hana Maciuchová (65) se v neděli coby kantorka Miriam Hejlová vrátila na místo činu a natáčela první scény svého návratu do seriálu Ulice. O jeho scénář se zčásti postarala sama a nebude tak hladký, jak se očekávalo. Učitelský post jí totiž přinese nepříjemnosti v podobě teroru ze strany studentů!

Osm měsíců příprav

Velký návrat Hany Maciuchové, který tým Ulice připravoval dlouhých osm měsíců, se konal po 437 dnech a na obrazovkách se objeví 6. října.

„Rok a půl utekl jako voda. Hodně jsem pracovala. Nazkoušela jsem dvě nové hry, takže jsem ani nestíhala sledovat Ulici. Ačkoliv se tedy vracím na známá místa, situace a atmosféra jsou pro mne opravdu překvapením,“ řekla Maciuchová před první klapkou.

Pozměnila si scénář

Novinkou pro ni ale není scénář. Byla to totiž právě ona, kdo přišel s nápadem na hlavní dějovou linku! „Pracovních verzí bylo nepočítaně. Sešli jsme se nad tím už v listopadu a shodou okolností paní Maciuchová do té schůzky volala, tak jsme se s ní rovnou poradili.

Zabývala se myšlenkou, že vzrůstá agrese studentů ve škole, ale hranice, v nichž se musí držet pedagog, jsou stále stejné. Tento rozpor bude Miriam Hejlová řešit na vlastní kůži,“ řekl Aha! producent Ulice Michal Reitler (41).

Hrušínský chodil spát

Maciuchová první čtyři scény natáčela s učitelským sborem ve Strašnickém gymnáziu, došlo ale i na setkání s Vlastou Peškem, kterého hraje Rudolf Hrušínský (64).

„Potkali jsme se ve škole, bylo to krátké a na neutrální téma. Jak to bude dál, nevím, protože ještě nemám scénář,“ řekl Aha! Rudolf Hrušínský, který si v pauzách mezi scénami chodil zdřímnout. „Včera jsem byl celý den na rybách a vstával jsem v pět ráno, tak to doháním,“ smál se pohodář Hrušínský.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.