Přemek Podlaha bude mít Rychlého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přemek Podlaha bude mít Rychlého!

Přemek Podlaha je na výsluní popularity už 50 let!
Přemek Podlaha je na výsluní popularity už 50 let! (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Už je tomu neskutečných padesát let, co se legendární kutil Přemek Podlaha (72) poprvé na televizní obrazovce probíral recepty zahrádkářů! Velkou slávu mu při té příležitosti uspořádala televize Prima, kde Přemek hospodaří v současnosti. A z konkurenční Novy za ním na Primu kvůli tomu zdrhá i Petr Rychlý (45)!

Že bude zábavný pořad 50 let Přemka Podlahy, který se má vysílat 30. června, moderovat právě Rychlý alias Čestmír Mázl, bez kterého si nováckou Ordinaci snad ani nejde představit, překvapí nejvíce. Jedná se o dalšího utečence z Novy?

„Spolupracujeme s celou škálou populárních osobností. Našim divákům chceme přinést všechny ty, kdo jsou na televizní obrazovce pojmem,“ komentuje to mluvčí Primy Jana Mrákotová.

„A Petr Rychlý to rozhodně splňuje, proto jsme ho oslovili,“ dodává s tím, že v pořadu nemají chybět jména jako Karel Gott či Lucie Bílá. Co na to Nova? Petr se prý dovolil, a protože se jedná o jednorázový projekt, nevadilo to.

Co vůbec seriálového gynekologa Rychlého a televizního kutila Podlahu spojuje?

„Petr ode mě bydlí vzdušnou čarou asi třicet metrů, proto jsme přátelé. Takže když mu nabídli, aby mé oslavy moderoval, nerozmýšlel se,“ raduje se Přemek, který věří, že ještě nějaký ten pátek na obrazovkách se svými radami vydrží.

Tajemství jeho úspěchu...

V Československé televizi Podlaha, který se nikdy neštítil hlíny ani krumpáče, od počátku šedesátých let uváděl Zemědělský magazín. Od roku 1975 pak moderoval i vědomostní soutěž Deset stupňů ke zlaté. Slavný Receptář odstartoval roku 1987, přežil revoluci i devadesátá léta, aby se později usídlil na komerční Primě.

Televizní zahrádkaření vyneslo Podlahovi armádu příznivců z řad seniorů a milionové bohatství (protože značku Receptář bohatě zpeněžil), štěstí mu ale nepřineslo. Přestože má s manželkou Kateřinou dvě děti, jeho syn se k Podlahovi nehlásí a po krachu vlastního podnikání je z něj bezdomovec.



Přečtěte si
babcahanca
12. 6. 2011 • 10:02

Už by tento pořad měl uvádět někdo jiný. Proč musely odejít jeho spolupracovnice ?????????

dzery
12. 6. 2011 • 09:12

už starýho bolšána do pryč.

pantonik
12. 6. 2011 • 08:33

že už v tomhle věku má přemek rychlýho, ikdyž český kutil přijde na všechno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.