Máte svatební fotky? Pochlubte se a vyhrajte ceny za 150 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Máte svatební fotky? Pochlubte se a vyhrajte ceny za 150 tisíc!

Pochlubte se svojí svatební fotografií nebo fotkou ze svatební párty a vyhrajte ceny za více než 150tisíc korun!
Pochlubte se svojí svatební fotografií nebo fotkou ze svatební párty a vyhrajte ceny za více než 150tisíc korun! (Profimedia.cz)

UNIKÁTNÍ SOUTĚŽ - Měli jste svatbu? Znáte někoho, kdo se vdával nebo ženil? Pochlubte se nám se svými svatebními fotkami a vyhrajte zájezdy, luxusní pobyty i elektroniku v hodnotě více než 150 tisíc korun!

Pochlubit se se svými foto úlovky můžete hned ve dvou kategoriích. A to v kategorii "Svatební fotka" a nebo v kategorii "Svatební divočina".

Do kategorie Svatební fotka nahrávejte všechny fotografie ze svatebního obřadu a všechno, co se dělo bezprostředně po něm. Pochlubte se, jak krásně vyzdobené auto máte, jak překrásný pár tvoří ženich a nevěsta. Určitě se do této kategorie hodí i fotky okamžiku, kdy si pár řekl poprvé své ANO, také fotografie družiček, fota dokumentující tradice, které se novomanželé rozhodli dodržet, první společné oficiální fotky nebo třeba i svatební hostina.

Do kategorie Svatební divočina nahrávejte fotky, které ukazují, jak divoce jste takovou událost, jako je svatba, oslavili a zapili. Umí vaši kamarádi pořádně »zapařit«? Tak nám to ukažte!

Čím originálnější a zajímavější fotka, tím větší šance na výhru. Vítěze svými hlasy totiž nevybírají jen čtenáři Ahaonline.cz. Je pro vás připraven i bonus v podobě speciální ceny redakce!

Co je ve hře?

Vyhrát můžete zájezd, pobyty v luxusním hotelu, nebo elektroniku od značky ETA. To vše v hodnotě více než 150 tisíc korun.

Jak zvýšit šanci na výhru?

Jednoduše! Soutěžte v obou kategoriích s co nejvíce fotkami. Do každé fotogalerie jich můžete nahrát až třicet.

PRÁVĚ ZAČÍNÁME!!!

925406:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.