PROSTŘENO: Jiřinka servíruje menu s psími chlupy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Jiřinka servíruje menu s psími chlupy!

Jiřinka si nejvíce oblíbila Zdeňka
Jiřinka si nejvíce oblíbila Zdeňka (TV Prima)

Aktivní důchodkyně Jiřina Kopřivová (66) odstartovala brněnské Prostřeno velkým faux pas. Nedílnou součástí úvodní hostiny totiž byly chlupy z jejího pejska.

Jiřinka měl ke zvířatům vždy blízko, protože celý život pracovala ve zverimexu. Přítomnost psích chlupů tak ve svém bytě, odkud se jí podařilo »vystrnadit« manžela, ani nevnímá. „Manžel se odstěhoval na chatu, kterou nám několikrát vykradli. Naštval se a teď tam dělá hlídače,“ popsala Jiřinka svou podivnou domácnost. Raději než s manželem totiž tráví čas v »dámském klubu«, s nímž pořádá turnaje v pití piva.

Hosty u ní nepřekvapil jen nepořádek, ale také množství kalorií. Kuriózní na tom ovšem je, že Jiřinka své menu se slaninovými placičkami a kuřecím v pivním těstíčku považuje za »dietní« a »zdravé«, protože nezatíží bříško…

Mezi psími chlupy ovšem zajde chuť i na ty největší delikatesy. „Měl jsem chlup ve sklenici od vína. Naštěstí ho Jiřinka zapomněla nalít,“ postěžoval si Zdeněk. A stejnou zkušeností se může pochlubit i Barbora. „Neřekla jsem jí to, protože už tak byla dost nervózní,“ zastala se hostitelky. Horší ovšem je, když Zbyněk stopy po jejím zvířecím miláčkovi najde i v jídle…

Příliš velký dojem Jiřinka no hosty neudělala ani zábavou v podobě kroucení papírových kornoutů. Bohužel nešlo o vtip, svérázná důchodkyně to myslela vážně.

Nakolik se psí chlupy projeví v hodnocení jejího »dietního« menu? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.