Mstitel Rytmus: Trestní oznámení kvůli napadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mstitel Rytmus: Trestní oznámení kvůli napadení!

Z Rytmuse si nikdo srandu dělat nebude!
Z Rytmuse si nikdo srandu dělat nebude! (TV Nova)

VIDEO Rytmus naplnil své výhružky a moderátor Kazma to za parodický spot, v němž se rapperovi vysmíval za jeho posedlost značkovým zbožím, pořádně schytal. Přijde na řadu další video nebo trestní stíhání?

Rytmus si napadení Kazmy natočil na video a pochlubil se jím na svém facebookovém profilu. Zachycuje jej při návštěvě Kazmy, kterého přivítá oslovením ko*kote vy*ebaný. Pak následuje jedna rána za druhou...

"Do budovy vběhli tři lidé (Rytmus, Ego a jeden jejich kumpán), zjistili kde je moje studio, kam pronikli a došlo k incidentu. Celou situaci naštěstí po několika ranách pěstmi a kopancích do hlavy zachránil přítomný recepční, který hned pochopil, že pánové za mnou nepřišli na kafe. Snažil se je odtrhnout a pod výhrůžkou, že na ně zavolá policii se všichni tři sebrali a za doprovodu nadávek a urážek odešli," napsal Kazma na svém webu a přiložil fotografii se zraněním, které mu Rytmus způsobil.

Pokud nešlo o zinscenované divadlo, jakože nejspíš ano, Rytmusovi hrozí trestní stíhání. "Pan Vrbovský je dle mého názoru psychopatický a nebezpečný agresor a v normální společnosti nemají tito lidé co dělat. V současné doby s mým právním zástupcem shromažďujeme potřebné materiály a budeme podávat trestní oznámení za nebezpečné vyhrožování," dodal Kazma.

Anketa

Komu v tomto sporu fandíte?
Celkem 758 hlasujících

Podívejte se na spor Rytmus vs. Kazma!



Přečtěte si
bobosa
9. 6. 2011 • 19:16

Rytmus je obycejnej ciganskej čobol.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.