Mahulena Bočanová: Tohle je její nový dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahulena Bočanová: Tohle je její nový dům

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Nový dům pro Mahulenu Bočanovou (44) a její dceru Márinku (9) už stojí!

Přestože se ještě nedávno mělo za to, že si moderátorka magazínu Top Star televize Prima po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (44) nový dům postaví, nakonec zabydlí už hotový útulný statek.

Podmínka, aby to nebylo daleko od Číčovic, kde má malá Márinka tatínka, přitom zůstala splněna. Nový dům je od toho stávajícího vzdálen necelých pět kilometrů a stojí na břehu malého jezírka v obci Buštěhrad.

S manželem se Mahulena rozešla v létě roku 2009, kdy Viktor začal chodit se zpěvačkou Martou Jandovou (37), až do konce loňského roku ale Mahulena s Mrázem víceméně obývali společný komplex rodinného domu právě v Číčovicích.

Bylo to kvůli Márince, která je v citlivém věku a rodiče ji v souladu s radami psychologů nechtěli vystavit stresu z velkých změn. Mráz proto Mahuleně slíbil, že jí zařídí v dohledné době nový dům poblíž, aby Márinka mohla zůstat ve své škole, kde je zvyklá, ale aby přitom rozcházející se manželé mohli žít každý svůj život. Mahulena v současnosti randí s modelem Martinem Černým



Přečtěte si
salamandr1
11. 6. 2011 • 23:23

Priťažlivá???? To by si ještě musela oholit kníra. Přitažlivá jen snad jen pro bezvýznamné nuly, které se vedle ní chtějí zviditelnit. Nebo víte o tom, že by snad žila s nějakým boháčem?

anosa47
11. 6. 2011 • 13:09

Mahulenka má tak trochu soví kukuč-nos ako zobák plamienky driemavej... preto je taká príťažlivá pre boháčov ?Inak všetko dobré,len ten nos ma vždy zarazí.....

salamandr1
11. 6. 2011 • 00:32

spíš by potřebovala sehnat chlapa, o nikoho pořádného už nezavadí, ale to je její povahou, namyšlená nesoudná nula. Tento dům není zrovna super vila, ale bydlení v Buštěhradě je krásné, určitě jim tam bude dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.