Zuzana Belohorocová: Objímala piloty formule 1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Belohorocová: Objímala piloty formule 1!

Belohorcová se Salmou
Belohorcová se Salmou (Profimedia)

Moderátorka Zuzana Belohorcová (35) ví, jak uspokojit svého přítele Vlastu Hájka

Jeho narozeninovou oslavu připravila v opravdu noblesní společnosti – slavilo se v Monte Carlu s jezdci formule 1! Fernando Alonso, hvězda stáje Ferrari, Nico Rosberg, týmový kolega Michaela Schumachera, nebo Vitantonio Liuzzi z Hispania Racing Teamu – ti všichni blahopřáli milovníkovi aut Hájkovi k jeho 36. narozeninám.

„Bylo to bombastické. Po dvou letech jsme se vrátili na místo činu, kde jsme upekli malou Salmu. Paradoxně to ale byla naše první dovolená bez Salmy, kterou hlídali rodiče Zuzky,“ svěřil se deníku Aha! partner Belohorcové.

Ta samozřejmě sdílí jeho nadšení. „Oslava byla fantastická, užili jsme si formuli a v neděli velkolepý mejdan, na kterém se s námi dokonce vyfotil Fernando Alonso, který jinak absolutně odmítá jakékoli pózování.

Za to vše ale vděčíme Pavlu Turkovi (český expert na F1 – pozn. red.), který nás mezi takovou jezdeckou elitu dostal,“ dodává Belohorcová.



Přečtěte si
illis
9. 6. 2011 • 20:32

na fotografiích je vidět, jak jsou objekty zájmu nadšení. Křtiny Salmičky se Salmou Hayek nevyšly, protože prý měla velké finanční požadavky, tak zkoušejí se zviditelnit v Monte Carlu . Když jsem jela s manželem na do zahraničí, tak vždy jen s dětmi, neexistovalo, aby hlídala babička.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.