PROSTŘENO: Petr skončil s Marií v ložnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Petr skončil s Marií v ložnici!

Jana se baví, obětí Petra je tentokrát Marie...
Jana se baví, obětí Petra je tentokrát Marie... (reprofoto TV Prima)

Ivanka Pavlíková (59) udělala v úvodu svého večera zásadní chybu. Pustila si Petra do ložnice, kam tentokrát »zatáhnul« Marii.

Nikdo už nepochybuje o tom, že ložnice je jeho nejoblíbenější části bytu. U Ivanky se nemohl vynadívat na zrcadlovou stěnu, která v něm vzbudila vášnivé vzpomínky. „Kdysi na dovolené to pro mě moje exmanžela taky takhle připravila. U zrcadel to bylo zajímavé a krásné,“ řekl před červenající se Marií.

Čtvrtý soutěžní večer je však i na něm znát únava, což ženy po jeho předchozích provokacích rády uvítají. „Asi sbírá síly na zítřek,“ obává se Eva.

Ivanka své hosty navnadila na caesar salát, který jim ovšem nabídla v poněkud netradiční úpravě. Nejenže jej vedle kuřecích kousků ozdobila kuličkami z mletého masa, ale navrch přidala špek. „To caesar salát vůbec nepřipomínalo, tu uzenou chuť nesnesu,“ zhodnotila její improvizaci Eva.

Příliš nadšení u hostů nevzbudila ani Ivančina roštěná s cibulovou omáčkou, kterou přepepřila. A čokoládové řezy s mandlemi? Podle Marie jde jen o obyčejnou nevykynutou buchtu.

Co je pravou příčinou Petrova zklidnění? Že by malování, jímž chce Ivanka potěšit svou návštěvu? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.