Heidi je modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi je modelka!

Práce modelky Heidi moc bavila. „Už se těším na módní mola,“ směje se zpěvačka.
Práce modelky Heidi moc bavila. „Už se těším na módní mola,“ směje se zpěvačka. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvačka a moderátorka Heidi Janků (44) se proměnila v modelku! „Moc mě to pózování a předvádění před foťákem baví. A zatím mám z focení i z modelů dobrý pocit,“ přiznala deníku Aha! Heidi.


Oblíbená zpěvačka, která se proslavila hitem o módě Když se načančám, se totiž stala tváří nové značky RSIMEK na českém trhu.

„Je to elegantní móda pro náročnější klientelu, protože modely jsou šité z těch nejkvalitnějších kůží. U nás je zatím ještě neznámá, ale svou klientelu už má v Německu a ve Švýcarsku,“ prozradila nám útlá Heidi.

A protože modely, které fotila, jí byly trochu větší, tak se muselo »kolíčkovat«! A tak měla Heidi zezadu plno kolíčků na prádlo, které modely stahovaly, aby jí zepředu pro fotografa vše dokonale sedělo! „Ale už se mi vyrábějí modely přímo na tělo, abych v nich mohla nejenom zpívat, ale hlavně vystupovat na módních přehlídkách této značky, které realizační tým kolem návrhářky Růženky Šimkové chystají na tento a příští měsíc. Majitelka a zároveň návrhářka Růženka Šimková mi už poslala nějaké návrhy a koncem týdne mám první zkoušku, na což se moc těším,“ dodala Heidi.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.