Hana Brejchová po 18 letech před kamerou: VELKÁ TRÉMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hana Brejchová po 18 letech před kamerou: VELKÁ TRÉMA!

2011 - Vše zlé je pro něco dobré. Po požáru Hana dramaticky zhubla a je z ní zase kočka.
2011 - Vše zlé je pro něco dobré. Po požáru Hana dramaticky zhubla a je z ní zase kočka. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Naposledy se objevila v televizním seriálu »Co teď a co potom« v roce 1993 a od té doby se před veřejností i médii skrývala.

Hana Brejchová (64) – hvězda filmu »Lásky jedné plavovlásky« a sestra slavnější Jany Brejchové (71) – se nestýkala dokonce ani s přáteli či některými členy rodiny, až z toho vznikla fáma, že zemřela. I kvůli Janě se teď, skoro po dvaceti letech, Hana opět postavila před kameru.

„Na televizi se téměř vůbec nekoukám, ale na pořad televize Prima Top Star ano, protože jsem zvědavá, co dělají a jak se mají někteří mí přátelé a kolegové. A zdravím Mahulenu, která si tady u nás v Buštěhradu koupila dům,“ poslala přes Top Star vzkaz i moderátorce pořadu Mahuleně Bočanové. Při natáčení na ní byla znát velká tréma, ale nakonec její útoky ustála...

A co se tedy před dvaceti lety stalo, že definitivně zmizela ze světa showbyznysu? „Chtěla jsem začít nový život,“ říká Brejchová s tím, že už jí filmování nic neříkalo. Proto odmítala veškeré kontakty s médii a uzavřela se ve své ulitě.

Svět by o ní téměř nevěděl, kdyby v roce 2009 její byt v Praze nevyhořel. Zavinila to hořící dekorativní svíčka, u které paní Hana usnula. Naštěstí ji zachránili sousedé, i přesto ale někdejší herečka musela strávit nějaký čas v nemocnici, protože se nadýchala kouře.

„Poté mi dcery zařídily dům s pečovatelskou službou. Našla jsem tu nový život i novou lásku a jsem šťastná,“ dodala Brejchová s tím, že svíčky už si doma nezapaluje.



Přečtěte si
ejvm1712
8. 6. 2011 • 13:14

Svíčky už nezapaluje,zbývá přestat s chlastem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.