Lucie Bílá: Konečně mám chlapa, který mě rozmazluje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Konečně mám chlapa, který mě rozmazluje!

S přítelem Petrem Makovičkou.
S přítelem Petrem Makovičkou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Lukáš Fronk)

Zpěvačka Lucie Bílá (45) se po několika zkrachovalých vztazích konečně dočkala partnera, který si ji hýčká. Přitom se před seznámením s Petrm Makovičkou (34) zapřísáhla, že s muži definitivně skoncovala.

Po rozchodu s Václavem Noidem Bártou Lucie dospěla k závěru, že je samostatná a společný život už s žádným mužem nezvládne naplnit. „Řekla jsem si, že už jich mám dost!“ svěřila se serveru Cas.sk

Do jejího života ovšem poté vstoupil Petr Makovička a přesvědčil ji, že i při svém náročném povolání může prožít plnohodnotný vztah. Díky němu konečně poznala, jaké to je, když ji muž rozmazluje.

„Je to pro mě úplně nová situace, nikdy předtím jsem to nezažila. Nebo jsem spíš ani nedokázala nechat se rozmazlovat,“ dodala česká slavice, která se rozmazlování v minulosti nedočkala od Noida ani Petra Kratochvíla.

S bývalými partnery se však snaží udržovat dobré vztahy: „Se všemi z mé minulosti se ráda vidím. Každé střetnutí má nějaký význam, ať nám zkříží cestu na pět minut nebo pět let.“



Autor:  cam

Přečtěte si
buban
9. 6. 2011 • 11:27

a vy jste zas prilis blby na to, abyste poznal, ze ty vase rozumy zas az tak nikoho neberou-furt vsude cpete ten svuj blog, kde se clovek nic moudreho stejne nedozvi. Vas si taky nekdo vydrzuje-a jeste jste ho-ji-neomrzel? Se divim...

ivoadler
8. 6. 2011 • 11:40

Bodejť by ji nerozmazloval, když si ho vydržuje. Ona je ovšem příliš bl.bá na to, aby to poznala. Dopřejme jí tu její chvilku štěstí, za čas se mu omrzí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.