Iveta Lutovská: Z modelky magistrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Lutovská: Z modelky magistrou!

Sexy Lutovskou nyní zdobí i titul magistry.
Sexy Lutovskou nyní zdobí i titul magistry. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (28) je nejen krásná, ale i inteligentní. Minulý týden udělala státnice z oboru sociální a masové komunikace a stala se z ní magistra.

„Říkejte mi magistro Kudláková,“ narážela modelka na promovanou psycholožku Kudlákovou z filmu Byl jednou jeden polda.Nově nabytý titul šla oslavit s přítelem, podnikatelem Jaroslavem Vítem (31) na romantickou večeři a pár panáků.

„Zatímco já šla domů téměř střízlivá, mému skoro choti je blbě ještě teď. To tak prostě bývá,“ prozradila kráska a dodala, že Jarda oslavu pojal opravdu poctivě a zapil to za oba.

Teď se Iveta konečně může naplno soustředit na další životní zkoušku – svatbu, kterou s Vítem plánují na září, kdy si po roční známosti řeknou »ano« pod Kunětickou horou. Pár se zasnoubil v únoru na romantické dovolené na ostrově Mauricius.



Přečtěte si
ivoadler
8. 6. 2011 • 11:28

Předpokládám, že to bylo na nějaké soukromé vysoké škole. Aha to raději ani neuvedl. Jinde totiž tyhle celebrity nestudujou, na státní škole by totiž neprolezly, pokud ovšem nestudujou práva v Plzni jako Verešová. I hejtman Hašek z Jihomoravského kraje studoval práva kdesi na Ukrajině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.