Lucie Vondráčková má ale štědrého dědečka: Dal jí dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Vondráčková má ale štědrého dědečka: Dal jí dům!

Lucie kromě čtvrtiny Slatiňan vlastní i byt v centru Prahy.
Lucie kromě čtvrtiny Slatiňan vlastní i byt v centru Prahy. (Aha! – Marek Pátek)

Lucie Vondráčková (31), o níž se v součastnosti hovoří zejména v souvislosti s údajným těhotenstvím a blížící se svatbou s hokejistou Tomášem Plekancem (28), nemusí mít strach o střechu nad hlavou.

Její dědeček – devadesátiletý patriarcha rodu Vondráčků – na ni převedl svou část legendárního sídla muzikantské rodiny ve Slatiňanech na Chrudimsku! Vyplynulo to z katastrálního výpisu nemovitostí, které Lucie vlastní.

Vondráček senior – otec Lucčina táty Jiřího Vondráčka mladšího (60) a Heleny Vondráčkové (63) – se »na vejminek« dobrovolně v tichosti odsunul před časem. Do té doby vlastnil polovinu domu, a druhá po smrti maminky Blaženy připadla sourozencům Heleně, Jiřímu a jejich sestře z maminčina prvního manželství Zdeně Boudové (73).

Vondráček senior však vlastnickými kartami zamíchal a své půlky domu se vzdal! Podle posledního pohybu ve výpisu ji daroval Lucii a jejímu bratrovi Davidovi. Z pána domu se tak stal nájemník vlastních potomků, je však bez debat, že převod majetku je pouze papírový, a až do své smrti bude »slatiňanským pánem« beztak on.

Otázkou zůstává, jestli dům na vnoučata převedl z lásky, nebo proto, aby případné dědictví nepřipadlo jeho znesvářeným dětem Jiřímu a Heleně...



Přečtěte si
hrneczuhrinevsi
7. 6. 2011 • 07:33

protekční krafka

boening737
7. 6. 2011 • 07:07

snad se vám nic nestanééé, když neumíte psát srozumitelně a bez capslocku, že nebudete psát vůbec. Těm vašim slátaninám stejně nikdo nerozumí.

daiena
7. 6. 2011 • 02:10

pokud nebylo cílem rozjitřit pana MM

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.