Livia Klausová: Utajená dámská jízda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Livia Klausová: Utajená dámská jízda!

Livia s kamarádkami mohla nad skleničkou vyřešit například to, co dá příští týden v neděli svému choti k narozeninám.
Livia s kamarádkami mohla nad skleničkou vyřešit například to, co dá příští týden v neděli svému choti k narozeninám. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Příjemné posezení na terase, noc v hotelu bez manžela... Sobotní podvečer využila manželka prezidenta Václava Klause (69) Livia (67) k dámské párty se svými kamarádkami v krásném prostředí historického centra Kutné Hory.

Když však dorazila, její řidič zaparkoval na místě pro invalidy. Jako by pro auto, které veze první dámu, dopravní předpisy neplatily...

Klausová přijela sice plnit společenské povinnosti – je pravidelným hostem zdejšího hudebního festivalu vážné hudby, výlet si ale oživila večerním »babincem« na zahrádce hotelu Opat, kde měla pronajatý apartmán. Měla přitom úplné soukromí na zahrádce v zadní části hotelu.

Po večeři, kdy za biftek zaplatíte tři stovky, podle informací Aha! zamířila do luxusního historického apartmá. Tady noc vyjde zhruba na 3500 korun! Nedostala ale nejluxusnější pokoj, ten totiž ten den obsadila nevěsta s ženichem, kteří měli v Kutné Hoře dopoledne svatbu.

První dáma si sice umí užít jinak nepříliš zábavné chvíle, patřící k povinnostem manželky hlavy státu, jen by měla více dbát na to, aby její řidič dodržoval předpisy. Zaparkoval totiž na místě určeném pro invalidy. Obyčejného »smrtelníka« by to stálo 1000 korun, v přestupkovém řízení až 10 000 korun!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.