Miss Aerobik: K vítězství se musela prokecat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Aerobik: K vítězství se musela prokecat!

Úsměvy pro fotografy rozdávala 1. Vicemiss Jana Šmídová (vlevo), Miss Aerobik Kateřina Wiesnerová a II. Vicemiss Markéta Buchmajerová (vpravo).
Úsměvy pro fotografy rozdávala 1. Vicemiss Jana Šmídová (vlevo), Miss Aerobik Kateřina Wiesnerová a II. Vicemiss Markéta Buchmajerová (vpravo).  (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – O Miss Aerobik 2006 už je rozhodnuto! Na trůn vítězky usedla devatenáctiletá Kateřina Wiesnerová ze Záluží. Na finále, které proběhlo v pražském Top Hotelu, však kromě krásek přijeli známé tváře, které měly za úkol potrápit dívky v konverzační disciplíně.


Kliknutím zvětšete Ovšem dívky hovor zdatně obrátily ve svůj prospěch. Kliknutím zvětšeteNejvíce zabodoval herec Michal Suchánek (40), který názorně jedné finalistce předvedl, jak se »skáče přes kozy«!

Na konverzaci s dívkou si Suchánek vybral sportovní oblečení alá Sokol. Herec, který se představil jako Slávek Macháně, si na pódiu stačil zacvičit a během toho okatě prozkoumával výstřih finalistky. Kliknutím zvětšeteO klidnou konverzaci se naopak postaral ředitel pražské zoo Petr Fejk, který jedné finalistce daroval plyšového lva. Seznam celebrit zpestřil i herec Petr Nárožný, který má ke sportu velmi kladný vztah. „Jsem vášnivý cyklista, je to můj nejoblíbenější sport. Když můžu, tak sedám na kolo a vyjedu někam do přírody,“ řekl deníku Aha! herec.

Kliknutím zvětšeteO zpěv se postarala hvězdná sestava a celebrity jako Karel Gott, Petr Kolář, Vlasta Horváth či Vašo Patejdl, který si zazpíval duet s Danielou Šinkorovou. Ta kromě natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje gynekoložku Gitu, zkouší nový muzikál Jack Rozparovač, pro který napsal hudbu právě Patejdl.
Kliknutím zvětšeteVečerem provázela »sporťačka« Jana Adamcová a místo Petra Salavy, který moderoval devět ročníků této soutěže, vystřídal herec Dalibor Gondík.
Finále Miss Aerobik uvede televize Nova 7. října.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


2.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.