Přítelkyně Romana Červenky Veronika Machová: Opaluje své božské tělo v Dubaji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítelkyně Romana Červenky Veronika Machová: Opaluje své božské tělo v Dubaji!

Roman Červenka
Roman Červenka (Aha! – Mária Rušinová, Petr Novotný)

Hokejista Roman Červenka (25) si po mistrovství světa užívá na Arabském poloostrově dovolenou, samozřejmě se svojí sexy přítelkyní Veronikou Machovou (20) po boku. „Je tady nádherně. I po západu slunce je 37 stupňů,“ napsala nám ze Spojených arabských emirátů Česká Miss World 2010.

S Romanem jsou ubytováni v pětihvězdičkovém dubajském hotelu Jumeirah Beach, koupat se ale většinou chodí na pláž k ještě slavnějšímu hotelu Burdž AlArab (sedm hvězdiček), který leží opodál. Veronika se tam opaluje v provokativních bikinách, které jí jen tak tak zahalují ňadra, což by mohlo místní obyvatele pohoršovat.

„Nikomu to tady nevadí, je to v pohodě,“ tvrdí Machová. Po večerech chodí spolu na drink anebo na nákupy. „Pořídila jsem si něco u Cavalliho a pokoukla jsem se i po dalších obchodech,“ řekla nám Červenkova přítelkyně, která se teď spíše než modelingu hodlá věnovat vystudovanému návrhářství.

„Neskutečně mě baví. Ještě si teď dělám výuční list na krejčovou,“ plánuje Machová, která nechce být »hokejovou manželkou«.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.