Vykulená Gábina: Frčela přes 200 km/h! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vykulená Gábina: Frčela přes 200 km/h!

Moderátor Leoš Mareš dovezl krásnou rockerku Gabrielu Gunčíkovou jako skutečnou hvězdu...
Moderátor Leoš Mareš dovezl krásnou rockerku Gabrielu Gunčíkovou jako skutečnou hvězdu... (Aha! – Marek Pátek)

Nervy mají na pochodu; vždyť už pozítří svedou proti sobě boj o pohádkových 100 tisíc eur, takže asi 2,5 milionu korun.

Ovšem ještě než fi nalisty Česko Slovenské SuperStar pohltí kolotoč zkoušek před nedělním Grandfinále, dopřála jim produkce jeden pohádkový den. Logicky si oba řekli o totéž – návštěvu domova, po kterém se jim týdny stýská.

A tak se Gabriela Gunčíková (17) podívala do Jankovic u Kroměříže a Lukáš Adamec (24) si zaletěl na otočku do slovenských Košic. Svůj velký den si užili už proto, že Gábinu vyvezl na Moravu ve svém rudém ferrari moderátor Leoš Mareš (35) a Lukáš se pro změnu poprvé v životě vznesl do oblak! „Nic hezčího jsem nezažil!“ rozplýval se.

Moderátor Leoš Mareš je rebel, ale i charakter. A tak když nabídl, že ve svém Ferrari 360 Modena, o které zrovna soutěží posluchači Evropy 2, sveze domů na Moravu Gabrielu Gunčíkovou, slib dodržel. A choval se velmi galantně.

Nadanou zpěvačku něžně políbil na přivítanou, pomohl jí do rudého »žihadla« nasednout, a když bylo potřeba, udělal po cestě zastávku. Jediné, co lze Marešovi vytknout, je, že při odjezdu z Prahy zapomněl rozsvítit světla, za což by mohl schytat i pokutu...

Taky jel skoro celý čas striktně podle předpisů, jen kousek před cílem sešlápl plyn až na podlahu, aby Gábina poznala, co to fáro dovede. „Jeli jsme přes dvě stě! Ale opravdu jen chviličku, kilometr nebo dva,“ přiznala Gábina s očima navrch hlavy. „Ale líbilo se mi to. To auto je naprosto úžasný! Škoda že nemám řidičák a nemůžu si ho sama zkusit řídit,“ litovala. „Hlavně si ale nesmím na taková krásná auta zvykat. My nejsme žádná zazobaná rodina...“

Jako hvězda domů přijela, jako hvězdu ji rodný kraj vítal. U gymnázia v Holešově čekaly zástupy lidí včetně jejích kamarádů a spolužáků, kteří jí po celý čas soutěže věrně posílají SMS hlasy. „I kdyby nakonec nevyhrála, pro nás je jasnou SuperStar ona. Milujeme tě, Gábinko!“ řvali její příznivci.

A kluci ze třídy si to dokonce napsali na holá těla! Gábina zavítala i do své třídy, kde na ni spolužáci novinářům leccos napráskali. „Gabče třeba vůbec nejde matika,“ vyzradila kámoška z lavice. „Ale v češtině radí zase ona mně,“ dodala s úsměvem.

Gábina si ale udělala hodinku i na svou kapelu a hlavně večer na svou rodinu, s kterou se dojemně shledala na delší čas po dlouhých třech měsících!



Přečtěte si
panikekulova
3. 6. 2011 • 13:45

jsi dobrá !!Ale víš chceš školu vhodit za hlavu a věnovat se kariéře a to není dobré !!!Chápu že se ti zalíbil potlesk obecenstva a světla ramp především ale by mělo být pro tebe nejdůležitější vzdělání !!Než kariéra.Nikdo se superstar se neprosadil natolik a by si užíval své věčné slávy.Vydávat CD není to nejdůležitější.Nemyslím si že se hned chytneš natolik aby tě hráli v rádiích pořádalas koncerty a vyšvihla se mezi elitu to všechno není jen tak.Je třeba myslet na zadní kolečka a především si dodělat školu.Nemůžeš se přece pustit do světa pouze se základním vzděláním a nedokončeným gymplem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.