Drsně upřímný Rytmus o SuperStar: Smsková kariéra se rozplyne mezi prsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsně upřímný Rytmus o SuperStar: Smsková kariéra se rozplyne mezi prsty!

Krutě upřímný porotce Rytmus
Krutě upřímný porotce Rytmus (TV Nova)

Rapper Rytmus (34) otevřeně přiznal, co si myslí o Československé SuperStar. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby v soutěži neseděl jako porotce…

SuperStar je podle něj jedna velká iluze, která ze zpívajících dětí dělá předčasně hvězdy. Sám totiž ví, že za úspěšnou kariérou stojí velká dřina. Sledovat uměle vytvořenou slávu mu nejspíš nebylo příliš po chuti. Proto se v posledních kolech příliš neprojevoval a neměl potřebu oponovat publiku, které omdlévá při vyřazení kohokoliv…

„Za týden se jejich smsková kariéra rozplyne mezi prsty a na 99,9% z nich si nikdo nevzpomene. Už nebudou velká pódia, už nebudou půjčené věci od kostymérů, už nebudou maskéři, už nebude převzatá tvorba od ABBY, Queenu, Mekyho a Madonny, už nebudou psát, kdo se s kým dal dohromady a kdo se s kým rozešel. Posledním dílem to končí a přichází realita… děti, buďte opatrné a nevěřte umělému potlesku,“ napsal Rytmus na svém facebookovém profilu.

Po tomto upřímném projevu může nejspíš na další nabídku od Novy a Markízy zapomenout. Rytmus se ovšem bez jejich pomoci, na rozdíl od finalistů SuperStar, určitě obejde. On je nejspíš tím 0,1% Superstar, které zůstane v paměti.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.