Šeps (konečně) vypadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šeps (konečně) vypadl!

Michal Šeps si ze svého vyřazení nic nedělal.
Michal Šeps si ze svého vyřazení nic nedělal. (Aha! – David Kundrát, TV Nova)

Lidé v Česku a na Slovensku mají přece jen hudební sluch! Do fi nále druhého ročníku Česko Slovenské SuperStar totiž poslali svými hlasy výborné zpěváky – Češku Gabrielu Gunčíkovou (17) a Slováka Lukáše Adamce (24).

»Hulič« Michal Šeps (16), který ovládá akorát reggae, v soutěži před branami velkého fi nále skončil. „Jsem rád, že postoupili Gábina a Lukáš, přeju jim to,“ řekl deníku Aha! bezprostředně po skončení přímého přenosu Šeps.

Jako první poslal moderátor Leoš Mareš (35) do nedělního velkého finále, kde se bude hrát o v přepočtu 2,5 milionu korun, Gábinu Gunčíkovou. Pak se rozhodovalo mezi Adamcem a Šepsem. A bylo to drama, které okolo 21. hodiny ještě vystupňovala reklamní přestávka.

Po ní oba finalisté i Mareš na scéně seděli. „Rozhodli jsme se, že vám ty výsledky oznámíme v míru a v klečosedě,“ prohlásil Leoš. Když pak objal Adamce kolem krku a řekl: „Ve finále si zazpíváš s Gábinou ty,“ Lukáš se k Marešovi přitulil a oba neměli daleko k tomu se rozbrečet dojetím. Leoš pak objal i Šepse, který se s diváky rozloučil oblíbeným reggae.

Michalovo vyřazení si včera přála celá porota až na  Rytmuse. Slovenský rapper totiž nechtěl vypadat, že je stále proti Michalovi, a tak si na poslední chvíli vymyslel toto: „Vypadnout by měl Lukáš Adamec, protože dělá málo srandy!“ Nikdo mu to ale nevěřil.



Přečtěte si
apaj
5. 6. 2011 • 16:06

Lidé mají dobrý sluch a poznají kdo zpívá intonačně dobře. Tak už konečně nedělejte z lidí blbce!!! Šeps byl vítěz, to ví každý!!!!!!!

apaj
5. 6. 2011 • 16:02

Šeps neměl vypadnout! To bylo jen přání Novy, která vše k vypadnutí Šepse připravila. Míša Šeps stejně vyhrál!!!!

aliska.s
4. 6. 2011 • 17:35

Souhlasím..prinesl nám téměř nový styl!Gunčíková a Adamec umí doře zpívat jako dalších tisíce lidi v naší zemi..ale Šeps je jedinečnej ! nikdy na nej nikdo nezapomene, jako na vesechny ostatní soutěžící..ani nevim kdo byl v minulích řadách.. ON JE VÍŤĚZ DOOPRAVDY! RASTAMAN!

savolina
1. 6. 2011 • 10:23

Michal Šeps je pro cleou naši TŘÍGENERAČNÍ (!) rodinu SuperStar, která se rodí jednou za 100 let. Přestáváme tuto soutěž nadále sledovat, protože nás zajímá a baví jen Michal Šeps. A podotýkám, že máme všichni hodně dobrý hudební sluch !!! Navíc si myslíme, že Michal dostal nejvíce hlasů, ale celá soutěž je zmanipulovaná. Shodli jsme se, že se na tuto soutěž už nikdy nebudeme dívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.