»Hulič« Šeps a rapper Rytmus: Brutální hádka v zákulisí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»Hulič« Šeps a rapper Rytmus: Brutální hádka v zákulisí!

Michal Šeps to nevydržel a pohádal se s Rytmusem v zákulisí.
Michal Šeps to nevydržel a pohádal se s Rytmusem v zákulisí. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, TV Nova)

Nevraživost mezi nimi panovala skoro po celou dobu trvání Česko Slovenské SuperStar. A v posledních hodinách dosáhla vrcholu!

Drsný slovenský rapper Rytmus (34, v roli porotce) a milovník marihuany a hudebního stylu reggae Michal Šeps (16, v roli soutěžícího), se podle informací deníku Aha! krátce před včerejším vyřazováním (skončilo po uzávěrce vydání) strašně pohádali. A důvod?  Vzájemný odpor k hudebním stylům, kterým se věnují.

K incidentu došlo v areálu pražského Výstaviště a bylo to jen vyústění slovní přestřelky během nedělního přenosu. V něm se Rytmus do Šepse opět navážel a prohlásil, že by ho nechtěl vidět ve finále.

„Michal mu na chodbě vpálil, že ho už má plné zuby. Hádali se asi minutu, k fyzickému napadení ale nedošlo,“ tvrdí zdroj ze štábu SuperStar. A co na to Šeps? „Zopakoval jsem mu, ať mě nechá na pokoji, ať si dělá svoji hudbu a o tu moji se nestará,“ řekl nám Michal a více nechtěl celou událost komentovat.

Rytmus se do příznivce Boba Marleyho (†36) týden od týdne trefoval čím dál víc. Když mu Šeps poprvé vpálil, aby si dělal rap a do jeho hudby se nenavážel, nenechal si to ješitný umělec líbit.

Například v jednom ze slovenských pořadů, v němž testoval auto, prohlásil: „Na takovém autě se vozí Šepsovy blechy, co má zajebané v hlavě.“



Přečtěte si
annybunny
31. 5. 2011 • 16:10

Být tvojí dcerou, tak radši uteču z domu ..toť vše, nehodlám se k tvýmu ubohýmu příspěvku dál nijak vyjadřovat...

katka87
31. 5. 2011 • 15:20

Nj Michal je jen obyčejný člověk,který hulí trávu kdežto Rytmus má miliony a tito už jedou na koksu tak možná proto Michalem opovrhuje

jjitule49
31. 5. 2011 • 13:03

...tak to já to vidím právě naopak

bledulkafialka
31. 5. 2011 • 12:12

nejsem zastánce Rytmuse ale Šepsovi to vpálil dobře.Šeps je nevychovaný spratek a jeho chování je hnusné.Šeps je ubohá spinavá smažka.Ty vlasy opravdu vypadají jako by si je nikdy nemyl a už jen to že s ním nechtěl nikdo bydlet není jen tak samo o sobě.Být Šepsovou matkou tak se za takové děcko stydím a řezala bych ho co bych se na něho podívala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.