Porota si oddechla: Ze SuperStar konečně vypadnul Šeps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Porota si oddechla: Ze SuperStar konečně vypadnul Šeps!

Michal Šeps skončil, ve finále budou skuteční zpěváci Gunčíková a Adamec!
Michal Šeps skončil, ve finále budou skuteční zpěváci Gunčíková a Adamec! (Aha! – Marek Pátek)

Československá SuperStar se na poslední chvíli zbavila nepřízpůsobivého soutěžícího Michala Šepse. V absolutním finále se utká Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec.

Předposlední kolo SuperStar skončilo všeobecnou spokojeností. Gunčíková a Adamec jsou vděční za to, že to dotáhli až do finále, Šeps se konečně dočkal vysněného vyhazovu, čímž se zbavil nechtěných závazků, a porota si oddechla, že závěr hudební soutěže bude skutečně jen o zpěvu.

Na tom, že Michalu Šepsovi titul SuperStar právem nepřísluší se porotci shodli už dávno a nikdo nepochyboval o tom, že Gunčíková a Adamec si postup zaslouží více.

„Jsi velmi mladý a pokud budeš mít v budoucnu kapelu, budeš v sobě muset mít i zodpovědnost. Gábina a Lukáš k soutěži přistupovali zodpovědněji," poukázal na Šepsovy nedostatky Pavol Habera.

Jeho vyhazov má zásadní význam pro Helenu Zeťovou. Před časem totiž prohlásila, že pokud nevyhraje Adamec nebo Gunčíková, odstěhuje se do Řecka.



Autor:  cam

Přečtěte si
bledulkafialka
31. 5. 2011 • 07:54

ten bllbeček vypadnul.V životě to stejně nikam nedotáhne protože to je vyhulená smažka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.