Iveta Bartošová: Splácí svoje utrpení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová: Splácí svoje utrpení!

Italský hrabě Domenico Martucci a česká zpěvačka Iveta Bartošová si ve čtvrtek večer prvně vyšli do společnosti a dávali všem najevo, jak moc se milují!
Italský hrabě Domenico Martucci a česká zpěvačka Iveta Bartošová si ve čtvrtek večer prvně vyšli do společnosti a dávali všem najevo, jak moc se milují! (Aha! – David Kundrát, ara)

Iveta Bartošová (45) ví, jak spojit příjemné s užitečným! Zpěvačka, která teď potřebuje být ve formě, aby se po boku nového milence znovu vyšplhala na výsluní, ráda kývla na nabídku spřátelené kliniky, kde jí už nejednou vytrhli trn z paty.

Zlí jazykové tvrdí, že i proto, že kliniku prodělané zákroky stály nemálo peněz (mluvilo se až o milionech), a Iveta ne vždy platila... Zadarmo si teď nechala upravit dekolt a chce podstoupit liposukci!

Na prominentní klinice v centru Prahy byla Iveta hospitalizována po potratu, operovali jí tu cystu velikosti pomeranče, poskytovali důkaz, že nebere drogy, i ji dávali dohromady v těžkých časech, kdy si léčila bolavou duši alkoholem. Na jaře jí tam týden »bělili zoubky«.

„Teď jsem absolvovala kosmetickou úpravu dekoltu, ale chtěla bych jít na liposukci bříška,“ plánuje Bartošová, která ví, že je načase začít splácet. K natáčení spotu ji prý nemuseli dlouho přemlouvat. „Šlo to rychle. Domluvili jsme se na podmínkách, já přijela, natočili jsme to a už je to snad i v televizi,“ pochvaluje si zpěvačka. „Dostala jsem i nějaké peníze, ale jsem vázaná smlouvou, takže nemohu víc říkat,“ dodává.

Nyní je ale život Bartošové opět zalit sluncem! Přišlo z jihu a jmenuje se Domenico Martucci... „Po jeho boku jsem konečně zase šťastná,“ rozplývala se zpěvačka, která si ve čtvrtek večer s 34letým italským hrabětem poprvé vyšla do společnosti a všem dávala najevo, že tentokrát je to opravdu »osudová« láska. Ale na jak dlouho?

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Autor:  vlk

Přečtěte si
kubajakub
29. 5. 2011 • 17:16

už se z toho chlastu pomátla totálně, vypadá hnusně a staře, je fakt odpudivá a asexuální sešlá zpuchlá šeredná tlustá rozteklá špekatice, nechutná debilní almara, už se těším, až se znovu zařízne a bude klid... Její nechutná odulá hnusná stará držka čumí odevšad, je k zblití!

hu11
29. 5. 2011 • 14:28

Buď tak blbá a nebo je již tak vypatlaná, že ji nepomůže ani blázinec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.