Klára Jandová: Druhá svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Klára Jandová: Druhá svatba!

Nevěsta Klára Jandová
Nevěsta Klára Jandová (TV Prima)

Herečka Klára Jandová (31) se už podruhé oblékla do svatebních šatů. Po Tomáši Krejčířovi (40) se jejím ženichem stal Viktor Limr (36).

Navzdory bohatým zkušenostem z obřadní síně je však Jandová stále svobodná. Roli nevěsty jí už podruhé přisoudil scénář. Po Rodinných poutech se jako seriálová nevěsta objeví i v Cestách domů.

„Měla jsem zvláštní pocit. Oddávali nás totiž skuteční oddávající a matrikářka, takže obřad dostal punc opravdivosti. Bylo to úplně jiné, než kdyby je jenom někdo hrál. A protože svatbě v ději seriálu předcházejí dramatické okolnosti, obřad měl zvláštní atmosféru,“ řekla Jandová o své svatbě »nanečisto« magazínu Aha!TV.

Viktor Limr má na rozdíl od ní za sebou už i skutečný sňatek. „S ženou jsme se brali v klášteře Plasy a svatba byla v lecčems netypická, ale byla přesně taková, jakou jsme chtěli,“ prozradil představitel Martina Kosíka. Jeho seriálový vstup do manželství se na televizní obrazovce odehraje v průběhu června.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.