PROSTŘENO: Lubošovi pomáhali s večeří sousedi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Lubošovi pomáhali s večeří sousedi!

Luboš - čím překvapí hosty?
Luboš - čím překvapí hosty? (TV Prima)

Luboš Neslušan (28) přípravu na Prostřeno pořádně podcenil. Nebýt sousedské výpomoci, jeho hosté by skončili u prázdných talířů…

Před ostatními se chtěl nejspíš pochlubit novým bytem, v němž strávil teprve dva týdny. A na vybavení jeho kuchyně to bylo znát. Jak si Luboš poradí s brusinkovou omáčkou, kterou podává ke kuřecímu steaku, bez cedníku? Je na čase seznámit se s novými sousedy…

Trable však hostitele potkaly i při přípravě broskvových řezů. Se želatinou si totiž neporadil ani na druhý pokus a musel zvolit »nouzový plán« - vyřešil to šlehačkou! „Jsou horší věci v životě, než pokazit něco při vaření,“ prohlásí flegmatický Luboš.

Z hostů na něj nejvíce zapůsobila Dana (30). Doma má sice dvě děti, ale zvědavě se ptá, jestli už Luboš na jídlo chytil nějakou ženskou. Momentálně je prý šťastně svobodný…

I tento týden se mezi účastníky soutěže najde někdo s vytříbeným jazýčkem. Ančí (21) si u Luboše příliš nepochutnala. Odmítá jíst ledový salát, okurky i brusinky. Navíc se jí nepozdává čekání na hlavních chod ani nedostatek nápojů během večeře.

Zachrání Luboš dojem z večeře dabingem Vinnetoua? A jak do mladého kolektivu zapadne šestapadesátiletý Zdeněk? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě!

 



Přečtěte si
zamlzena
3. 6. 2011 • 12:45

je to soutěž nejen o vaření, stejně jako Superstarr je soutěž nejen o hlasovém rozsahu...... soutěžící v Prostřeno hodnotí i zábavu, prostírání, procházejí bytem,lehají do postele, otvírají skřinky. Je dovoleno mnohé a tak jedině co odsuzuji je nepatřičné taktizování / na mne je to moc sladké, na mne je to moc slané, toto nejím já vůbec/ nebo osočování a urážení. Všude jsou kamery, tak například tvrzení,že se bojím být s někým sama je směšné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.