Režisér Jiří Menzel (73): Učí dceru na koloběžce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Režisér Jiří Menzel (73): Učí dceru na koloběžce

Jiří Menzel z incidentů nemá strach.
Jiří Menzel z incidentů nemá strach. (Aha! – Petr Novotný)

Oscarový režisér Jiří Menzel (73) i ve svém věku stačí tempu dvouleté Anny Karolíny, dcerky své manželky Olgy (33) a režiséra Jaroslava Brabce (56), kterou přijal za vlastní.

Společně si ve středu užívali v parku Klamovka. A Menzel si zkusil, jaké to je »režírovat« mrňavou holčičku při jízdě na koloběžce. Dokonce i běhal, aby mu neujela a neublížila si.

Z lavičky vše pozorovala maminka Olga, která na dálku posílala rady. Malá uličnice se nejdříve proháněla na koloběžce.

Trochu znavená z jízdy se pak schoulila na pár vteřin v mámině náruči, ale ani to netrvalo dlouho. Jen co nabrala nové síly, začala »tatínkovi« šplhat po zádech, což Menzel snášel s velkou trpělivostí.

Manželé spolu sice stále nebydlí, ale o výchovu děvčátka se dělí. Jiří Menzel není biologickým otcem malé Aničky, přesto je ale jejím v rodném listu coby oficiální manžel Menzelové napsán jako táta. A s děvčaty je od doby, kdy Menzelová opustila Brabce, čím dál tím častěji. Do domu si je však zatím nenastěhoval.

„Bydlíme samy s Aničkou v mém bytě. Nestěžuji si, ale přiznávám, že ten chlapský element chybí. To ale navždy nebude,“ přiznala Menzelová. Tentokrát si však užívali prosluněné odpoledne všichni dohromady.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.