Monika Marešová po operaci: Strašná jizva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Marešová po operaci: Strašná jizva!

Koleno Moniky Marešové hyzdí obrovská jizva po operaci. Vše se přitom prý hojí dobře.
Koleno Moniky Marešové hyzdí obrovská jizva po operaci. Vše se přitom prý hojí dobře. (Foto Aha! – David Kundrát)

Poté, co manželka Leoše Mareše (35) Monika (36) prodělala před dvěma týdny operaci kolene, bolesti jí vůbec nedovolovaly vycházet z domu!

Až včera odpoledne se ukázala ve společnosti i se svým starším synem Kubou (5).

„Konečně jsem s dětmi. Od operace jsem byla u maminky a sestry, které se o mě staraly, kluky zase hlídala Leošova mamka. Já bych to nezvládla,“ svěřila se deníku Aha! Monika, která má na koleni stále ošklivou 10 cm dlouhou jizvu. Časem by se prý ale rána měla zcela zacelit...



Přečtěte si
schitu
27. 5. 2011 • 12:04

Přesně tak .Já myslím,že tu "strašnou" jizvu si bude muset dát odstranit co kdyby kvůli tomu už nemohla uhnat nějakého bohatého frajera nebo na nějakém večírku by nemohla ukázat nohu.Fakt je mi z toho hnusně a nestačím se poslední dobou divit co tak mladý lidi vymýšlí.

paula
27. 5. 2011 • 11:59

se pos*at, že bejvalka nějaký zfetovaný pseudocelebrity má jizvu na koleně ??? Kdyby utrpěla rozsáhlé popáleniny neo jí někdo chrstnul do obličeje kyselinu, politovala bych ji, ale tohle je směšný !!!!!!!!!!!!!!!

bobou
27. 5. 2011 • 09:37

by byla jediná na světě, kdo tuto operaci prodělal. Manželka je po té samé operaci. Samozřejmě jí pomáhám, snažím se starat o naše 2 děti. Koleno ji také velice bolí, ale chudinka se snaží seč může. Prostě se s tím musíme vypořádat jako tisíce jiných normálních rodin. Zase na druhou stranu je dobře, že i pí. Marešová pozná co jsou to opravdové bolesti a trápení. A ještě jeden malý rozdíl Marešová si úraz udělala na lyžích v Itálii, moje žena v práci, když musela rychle splnit pracovní úkol.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.