Michal Šeps zvedá sledovanost, jenže...Terorizuje Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Šeps zvedá sledovanost, jenže...Terorizuje Novu!

„Táhněte,“ křičí Michal často na fotografy. Přítelkyně Alžběta Kolečkářová se ho vždy snaží uklidňovat.
„Táhněte,“ křičí Michal často na fotografy. Přítelkyně Alžběta Kolečkářová se ho vždy snaží uklidňovat. (Aha! – Marek Pátek)

Michal Šeps (16) je mezi třemi finalisty SuperStar. Radost z toho ale nemá...

Přestože diváci jsou očividně rádi, protože je baví, Michal už chce být několikátý týden pryč. Jenže... NEMŮŽE!

„Soutěžící jsou vázáni přísnou smlouvou se společností MPP, která soutěž vyrábí,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

A tak štábu Michal alespoň pořádně zatápí! A Nova s Markízou tomu jen přihlížejí, protože jim Šeps zvedá sledovanost!

„Já nebudu dávat rozhovory,“ čertil se Šeps po posledním přenosu, když o něj měli zájem novináři, a utekl do zákulisí. „Michale, vrať se,“ prosili ho členové štábu.

Jeden z příkladů, jak mladík ze Suchovršic Nově pěkně zatápí! Minulý týden zase hrozil, že ze soutěže odchází, protože už nechce pokračovat. „Byl pod vlivem emocí, hned od druhého dne se chystal na další přenos,“ řekla deníku Aha! mluvčí SuperStar Lucie Juráčková.

Štáb si prostě s Michalem užije...Šeps je mezi třemi nejlepšími – s Gábinou Gunčíkovou (17) a Lukášem Adamcem (24) se ale jeho výkon nedá srovnávat.

„Dav ho teď možná miluje, ale z dlouhodobého hlediska Šeps nemá šanci! Tvrdí, že mu nezáleží na tom, jestli vyhraje. Vykřikuje, že končí. O takové lidi v showbyznysu zájem není,“ řekl deníku Aha! producent Lešek Wronka – manažer zpěvačky Ewy Farné (17).

Podle poslední předpovědi bookmakerů Michal Šeps už tuto neděli skutečně ze soutěže vypadne a finále se bude moci odehrát mezi kvalitními zpěváky.



Přečtěte si
apaj
8. 6. 2011 • 19:08

Mnoho lidí čekalo, že vyhraje Šeps Protože obsadil 2. místo v hudební soutěži v r. 2010 Česko zpívá s mezinárodní účastí kat. 15 - 26 let. Míša vyhrál i cenu diváka. V porotě seděl prof. Klezla a 3 další odborníci. Navíc prof. E. Klezla úroveň této soutěže hodnotí o několik tříd výše než televizní - Superstar. A to že sabotoval některé stupidní akce si podvodná Nova zaslouží,

rumbrak
26. 5. 2011 • 08:52

Že ty patříš do té nejmladší generace ve vaší rodině. A na každou neděli kupuješ plyšáky a stojíš hned u pódia. Ve třinácti letech proesemeskovat tolik peněz a nic z toho nemít.

spajka
25. 5. 2011 • 21:09

nevím,kdo to je.Turek,Ind?Neznám.A vůbec mi to nevadí.

hanac
25. 5. 2011 • 18:47

Nechte Michala už konečně žít. Nic nikomu neudělal a celá naše rodina - 3 generace se a Superstar díváme jen kvůli tomuto klukovi. Na nic si nehraje, je svůj a má na rozdíl od ostatních srdíčko. Jo a že hulí, tak si vzpomeňme na svoje mládí a na naše - i když jiné, hříchy. Kluk je srdcovej, to se cení, i když je rebel. Fandíme ti kluku.

fionora
25. 5. 2011 • 16:24

Jasně, ať to vyhraje feťák, který zpívat vůbec neumí, o chování nemluvě. Naše dnešní mládež bude spokojená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.