Lukáš Adamec: Musel si změnit číslo! Kdo mu jde po krku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lukáš Adamec: Musel si změnit číslo! Kdo mu jde po krku?

Lukáš je rocker každým coulem.
Lukáš je rocker každým coulem. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Finalista Česko Slovenské SuperStar Lukáš Adamec (24) zřejmě někomu leží pořádně v žaludku. Poté, co některý z jeho poťouchlých kamarádíčků poslal do světa Lukášovy nahé fotografi e z večírku, řeší mladý rocker další nepříjemnost. Nějaký »dobrák« na internetu zveřejnil číslo jeho mobilu.

„Musel jsem si okamžitě změnit číslo, které jen tak někomu nedávám. Můj starý kontakt se objevil na internetu a začaly mi chodit různé esemesky, bylo to často dost nepříjemné,“ svěřil se Adamec, který si kvůli tomu zažil pravé peklo.

Na druhou stranu přiznává, že mu sláva zatím přinesla hlavně pozitivní věci. „Kapela Siempre, ve které zpívám, dostává o poznání více nabídek na hraní. Už se nemůžu dočkat, až s nimi zase budu koncertovat,“ pochvaluje si mladý zpěvák, který patří k favoritům soutěže.

Všechno ale nasvědčuje tomu, že košickému rodákovi sláva do hlavy zatím nestoupla. Naopak! Na včerejší přímý přenos do Prahy pozval několik desítek handicapovaných dětí z východního Slovenska.

„Každý finalista má k dispozici určitý počet lístků, takže to nebyl problém. Lukášovi jsme rádi vyhověli,“ řekla k tomu mluvčí projektu Lucie Juráčková.

PROBLÉM Č. 1

Unikly kompromitující fotky. Adamec proslul nejen zpěvem, ale i bujarými večírky.

PROBLÉM Č. 2

Kdosi na internetu zveřejnil číslo jeho mobilu. A Lukášovi začaly chodit nepříjemné textovky.



Autor:  Lukáš Vltavský

Přečtěte si
vochomurka
23. 5. 2011 • 21:20

po krku mu jde AHA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.