Janečková poprvé ukázala dceru: Tohle je naše Sára! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Janečková poprvé ukázala dceru: Tohle je naše Sára!

Ester Janečková s dcerou Sárou.
Ester Janečková s dcerou Sárou. (Aha! – Martin Pekárek, David Kundrát, Showpix.cz)

Trojnásobná maminka Ester Janečková (38) nemá dost! I když před čtyřmi měsíci přivedla na svět dceru Sáru, nevylučuje, že by s manželem – lékařem Zdeňkem Janečkem – pořídili ratolestem Kryštofovi (15), Cyrilovi (12) a Sáře dalšího bratříčka či sestřičku.

„Od kluků ji dělí velký věkový odstup, sourozence by si určitě zasloužila,“ nechala se slyšet moderátorka Pošty pro tebe.

„Kluci jsou bezvadní, o malou se umějí skvěle postarat a jsem moc ráda, že se můžeme spolehnout taky na babičku,“ řekla deníku Aha! šťastná maminka, která na dětském Pohádkovém odpoledni ve Slovanském domě v Praze ukázala dcerku vůbec poprvé.

„Přivezl mi ji manžel, který byl na závodech na horských kolech. Je to šílenec! Dokonce ho napadlo, že Sáru vezme s sebou ve vozíku a celou padesátikilometrovou trasu s ní odjede,“ smála se Janečková, která je po porodu téměř na svojí původní váze. „Přibrala jsem 17 kilo, ale teď už mi zbývají asi jen čtyři a i ty půjdou rychle dolů, protože kojím,“ pochvaluje si.

„Jen je trochu problém, že Sára nechce pít odstříkané mléko z láhve, tak mi ji manžel nebo babička musejí vždycky dovézt, abych ji mohla nakojit,“ říká Janečková, která už zase točí Poštu pro tebe. „Začala jsem před dvěma měsíci. Naštěstí se to dá s mateřstvím docela dobře skloubit,“ dodává sympatická moderátorka.

Poprvé ve společnosti se ukázal i šestiměsíční Max Simony Krainové (38). „Je to moje zlatíčko,“ rozplývala se modelka, která ve Slovanském domě po dobu rekonstrukce bytu v PrazeDejvicích bydlí, a na akci to tak měla coby kamenem dohodil.



Přečtěte si
janyna
24. 5. 2011 • 11:49

to je dnes módní trend tahat děcka všude s sebou, třeba i na večírky.

defakto
23. 5. 2011 • 13:40

ale jinak je to blázen , když vozí své miminko v jakémsi přídavném vozíku za kolem jako nějakou batožinu . To se asi musí stát nějaké neštestí , aby si uvědomili že sami riskují život svého dítěte . To už bude ale pozdě !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.