Skandál ve Jste to, co jíte: Soutěžící napadnul Petra Havlíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál ve Jste to, co jíte: Soutěžící napadnul Petra Havlíčka!

Kateřina Cajthamlová - poradí si s drzým Jakubem?
Kateřina Cajthamlová - poradí si s drzým Jakubem? (TV Prima)

VIDEO Na toto natáčení výživový poradce Petr Havlíček (41) jen tak nezapomene. Soutěžící Jakub Kantor (20) se do něj namísto vděku za rady, jak zhubnout, ostře pustil a bojkotoval natáčení!

Už od počátku se vědělo, že Jakub bude pro Petra Havlíčka a Kateřinu Cajthamlovou »těžkým soustem«. Když prohlásil, že denně vypije minimálně tři piva a cestou z hospody si dá hamburger a párek v rohlíku, bylo jasné, že všechny čeká těžký boj.

Spor Petra Havlíčka s obézním studentem Jakubem zachycuje video ze zákulisí natáčení pořadu Jste to, co jíte. „Jak můžete věřit někomu, kdo vás se*e a kdo vás znechucuje? Já už toho mám plný zuby a jsem rád, že končíme. Zcela na rovinu, každému člověku říkám, že budu rád, když se ohlásí. U vás budu rád, když už vás nikdy neuvidím,“ říká v úvodu videa Havlíček problematickému soutěžícímu.

Do rozhovoru se později přidá režisérka Simona Hanáková a chce vědět, proč Jakub odmítl natáčet podle plánu. Stěžuje si, že jí do telefonu řekl, že jí na natáčení a hubnutí se*e. Tím se rozpoutá ostrá hádka.

„Obtěžujete mě vaším vystupováním!“ zaútočí na moderátora Jakub a dodá, že chce s natáčením skončit kvůli jeho arogantnímu přístupu a chování režisérky. „Paní režisérka je ve věku, kdy by vám mohla dělat mámu. A stylem, jakým se s ní bavíte, tak za to bych vám dal přes držku i já!“ neudrží se Petr Hvalíček.

Podaří se mu nakonec nepřizpůsobivého Jakub zkrotit? Sledujte kontroverzní díl pořadu Jste to, co jíte ve čtvrtek večer na Primě.



Přečtěte si
petule.tanecnice
31. 5. 2011 • 22:12

Tak takovyho připitomělíka jako je Jakub jsem dlouho nevyděla,koukla jsem na video s panem Havlíčkem a říkam narovinu pane Havlíček měl jste mu rozkopat tu nevymachanou hubu.Styd se ty primitivní hnupe Jakube o tebe by si nikdo neopřel ani kolo,leda že by byl našrot jako ty.

sla3
27. 5. 2011 • 07:35

Jakub Kantor je úplný primitiv,totální blb, člověk s nulovou hodnotou- zbytečný na světě. A jeho matka rozumu také moc nepobrala. Divím se, že s ním měli Kateřina a Petr vůbec tolik trpělivosti. měl dostat v přímém přenosu přes tu blbou a nabubřelou držku a hotovo.

Jirka1313
24. 5. 2011 • 11:04

ale když jsem viděl tohle video, tak spíš byl na přesdržku ten pan moderátor. A ta paní režisérka do toho šla hodně alibisticky a návodně, když si to točila. Takže tak černobílé to nebude.

kubass
23. 5. 2011 • 16:24

Máš naprostou pravdu jak jim nemažeš med kolem huby seš totální propadák a dělaj ti pekla a ti co tady píšou co jsem to za lemru tak neví o co jde !! stejně jak na videu když mě říká že je ubviňuju ze lži ! řrkl jsem snad Vy jste Lháři ? řekl jsem jen Jasně !! a prej hubnutí se mě nepodařilo ? nevím 11 kg dolu je málo ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.