Michaela Nosková o milenci Bartošové: Chodila jsem s ním, je pěkně divoký! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Michaela Nosková o milenci Bartošové: Chodila jsem s ním, je pěkně divoký!

Jiskra přeskočila na akci Tvář roku 2011, kde oba zasedli coby porotci.
Jiskra přeskočila na akci Tvář roku 2011, kde oba zasedli coby porotci. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Domenico, který se prý do Ivety bláznivě zamiloval a uplynulé dny s ní strávil na romantickém výletě v lázních Luhačovice, zná český showbyznys velmi dobře! Před Bartošovou totiž randil s muzikálovou zpěvačkou Michaelou Noskovou Horsákovou (28)!

„Vidím, že Iveta po mně zdědila chlapa a já pro změnu její roli,“ smála se Nosková, která se měla s Bartošovou střídat v muzikálu Děti ráje, do něhož Iveta nakonec nikdy nenastoupila.

Teď se jejich osudy protnuly znovu – i Míša s Domenikem zažila krátký románek. „Bylo to před třemi a půl lety, pak jsem ho ale opustila, protože jsem našla někoho jiného,“ přiznala Aha! zpěvačka.

Kdo je vlastně tajemný Ital Domenico Martucci? Jde o začínajícího zpěváka s modrou krví, který se může pochlubit titulem hrabě. Jeho rodiče žijí v Římě. „On coby šlechtic nemohl v Itálii prorazit ve zpěvu, a tak se vydal do Čech, respektive do Prahy. Tady ale zatím žádnou velkou kariéru neudělal,“ vzpomíná Nosková.

Martucci se sice už v roce 2008 dostal do semifinále »nováckého« X Factoru, to ale byl zatím jeho dosavadní největší úspěch. Po boku Bartošové by ale mohl zazářit. „Jde o typického Itala – je temperamentní, divoký, ale i velmi galantní. Člověka by utáhl na vařené nudli. O jejich vztahu vím, nepřekvapilo mě to, jestli se k sobě hodí, nechci komentovat,“ dodává Nosková.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Přečtěte si
fiat
23. 5. 2011 • 23:33

to by bylo "něco", psát třeba také o někom jiné... tohle je už nuda/ Bartošová,Pomeje, Paroubek už taky omrzel, takproč ne třeba oí Kalouskovi,že/ někdo si to asi umí zařídit,a ne že by nebylo psáti o čem....ba naopak.

illis
23. 5. 2011 • 20:13

To se zase nechce komentovat mně. Ženská, která od malého dítěte jde do práce, tak tu zrovna nemusím, když si pořídí dítě, tak bych měla být matkou minimálně do 3 let, to je doba, kdy dítě matku nejvíce potřebuje. Nepochybuji o tom, že to její manžel nezvládá. Vím to podle sebe, když jsem z existenčních důvodů musela do práce, dítě do jeslí a celou cestu jsem probrečela, jak mi to bylo líto. S mladší dcerou jsem byla doma mnohem déle a bylo to úžasné.

juanab
23. 5. 2011 • 11:02

ráda věděla, proč kvůli titulu hrabě nemohl prorazit v Itálii??? Nebude to spíš tím, že je průměrný ne-li mizerný zpěvák, a tak raději v cizí zemi ohromuje blběny titulem? Itálie není království, takže ve zpívání mu žádná etiketa nebrání (jiní šlechtici se také prosadili v nejrůznějších oborech - když chtěli a uměli). Ale tady bude roztomil komolenou češtinou plkat o belcantu, o nepochopení ve své rodné zemi, pár husiček se na to chytne a možná i nějaký ten kšeft díky tomu sežene

magion
23. 5. 2011 • 09:19

To je fakt nechutný, jak se s ním fotí v posteli a fotku cpe do Blesku!! To jim i při "tom" Blesk asistoval?! HVĚZDA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.