Šéfka: Kocián chtěl použité kalhotky Ingrid, nakonec vyhrál Michal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šéfka: Kocián chtěl použité kalhotky Ingrid, nakonec vyhrál Michal

Vítězem kontroverzní reality show se stal Michal Pilip (třetí zprava).
Vítězem kontroverzní reality show se stal Michal Pilip (třetí zprava). (TV Prima)

Topmanažerem Nory Mojsejové (52) s ročním platem ve výši 100 tisíc dolarů se stal Michal Pilip (27). O vítězi reality show Šéfka však nebylo do poslední chvíle jasno. Vyřazení soutěžící Věra, Matěj a Ingrid poslední setkání s Norou Mojsejovou neustáli…

Šéfka už několikrát ukázala, že jsou její názory nevyzpytatelné, proto si vítězství nemohl být jistý nikdo. Na závěrečnou rekapitulaci ještě jednou svolala všechny soutěžící. Její nabídku nevyužila jen Anna, která se omluvila ze zdravotních důvodů.

Mojsejová: Nikdo na mě nebude kydat hnůj!

Z patnáctky účastníků soutěže jich však nakonec zůstalo jen dvanáct. Mojsejová všechny sledovala i po jejich vyhazovu z Šéfky a dostaly se k ní pomluvy, které zveřejnily na internetu. „Jsem ráda za to, koho jsem na začátku vyhodila. Přesně jsem věděla, kdo na mě bude kydat hnůj a kdo ne!“ nastolila Mojsejovou napjatou atmosféru.

Nejprve se pustila do Věry Rubákové a chtěla vědět, proč v soutěži lhala, že pracuje jako učitelka na střední škole. Věra však její námitku nepřijala a pustila se do hádky. „Je to stupidní ženská! Tohle, že je manažerka? Ať jde řídit kurník a ne firmu!“ rozčilovala se Věra poté, co společně s Matejem Kunou opustila zasedací místnost.

Tím se ale dusná atmosféra nevytratila. Ingrid Keck si přišla postěžovat, že ji Jan Kocián obtěžoval a v mailech ji žádal o použitě kalhotky. Nora Mojsejová ovšem její nářky nevyslechla a zaútočila na ni, že se chce za každou cenu zviditelnit na úkor druhých. Ingrid to nezvládla a naštvaně opustila natáčení.

Co řekla Nora Mojsejová na konci soutěže o čtyřech finalistech?

Zoltán Lagin

„V úkolech bojoval. Je mladý a nemá velké zkušenosti, ale mně se jeho projev líbí. Nesplňuje všechny atributy vítěze, ale nic lepšího tu není.“

Marcela Kalendová

„Je to pracovitý a svědomitý člověk, ale někdy to až přehání. Kdyby to nebyla soutěž, možná by vše udělala jinak. Ve finále je právem.“

Michal Pilip

„Nemyslím si, že je vhodným adeptem na topmanažera.“

Pavel Čutka

„Mám ráda lidi, kteří dobře vypadají. Když vejde do místnosti, je poznat, že někdo přišel.“

Vítězství Michala bylo nečekané

Přestože poradci Libor Šula a Ivana Christová byli o kvalitách Michala přesvědčení od počátku soutěže, Mojsejová mu až do finálního rozhodnutí příliš nefandila. Výhru si však zasloužil nejlepším zpracováním marketingové strategie, na níž jiní soutěžící pohořeli. Zoltán text zkopíroval z internetu a Marcela se vymluvila na to, že jí hotovou práci sfouknul vítr z balkonu.

„Mám opačný názor jako většina, ale dnes udělám výjimku,“ prohlásila Mojsejová těsně předtím, než s Michalem Pilipem uzavřela roční kontrakt na 100 tisíc dolarů. Nyní se ukáže, jestli Michal dokáže teror kontroverzní šéfky, která v něj nemá příliš velkou důvěru, celý rok snášet…



Přečtěte si
fantom08
24. 5. 2011 • 10:08

až na to, že řekla až po tom, co ji Nora vyhodila. Do té doby by jí vlezla až do a ráda se tam usídlila

opportunity
23. 5. 2011 • 20:37

salamandr1
23. 5. 2011 • 19:27

doslova a dopísmene souhlasím s tím, co o téhle ženě řekla soutěžící Věra. Ta se nebála, neklaněla se před ní a upřímně jí řekla svůj, navíc velmi výstižný, názor. Mojsejová má spoustu peněz, ale úroveň žádnou, je to tak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.