Linda Finková: Asterku nám dávali »sežrat«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Linda Finková: Asterku nám dávali »sežrat«!

Moderátorky Dámského klubu Sandra Pogodová (vlevo), Linda Finková a Vlaďka Pirichová.
Moderátorky Dámského klubu Sandra Pogodová (vlevo), Linda Finková a Vlaďka Pirichová. (pro Aha! – Frekvence 1)

Když v lednu zpěvačka a manželka baviče Richarda Genzera (44) Linda Finková (43) spolu s herečkou Sandrou Pogodovou (36) a moderátorkou Vlaďkou Pirichovou (34) rozjížděly nový rozhlasový pořad Dámský klub na Frekvenci 1, neměly to vůbec jednoduché.

Konec oblíbeného Sexy života s Jitkou Asterovou (51) totiž posluchači hlavně nesli dost nelibě a všem třem »gráciím« to dávali patřičně najevo.

„První dva měsíce nám to někteří posluchači dávali pěkně sežrat. Přece jenom Asterka běžela devět let. Srovnávali nás s ní, nadávali, někdy jsme si vyslechly fakt »pěkný« věci,“ prozradila deníku Aha! Finková. „Pak to ale ustalo, teď už chodí jenom minimálně, lidi si zvykli, přece jenom to je úplně jiný typ pořadu,“ dodala zpěvačka.

„Měsíc jsme chodily točit »do zdi«, abychom se sehrály, protože jsme se do té doby neznaly. Naštěstí to šlo rychle,“ pochvaluje si i Pogodová, která je v trojici za tu drsnou a hubatou. „Je docela zajímavý, že nás dost poslouchají i chlapi, někdy je to dokonce padesát na padesát,“ směje se herečka, která se blýskla například v seriálu Velmi křehké vztahy.

„Někdo přišel se srovnáním s hrdinkami z amerického seriálu Sex ve městě a my se mu rozhodně nebráníme,“ dodává Finková, která možná už brzy bude mít na starost rodinnou kasu. Pořady, v nichž její manžel hraje jednu z hlavních rolí, totiž u diváků propadly.



Přečtěte si
rox.ana
22. 5. 2011 • 23:38

Přesně tak. Tohle rozhihňaný trio se poslouchat nedá. Rádoby drsňačka Sandra, strašně chytrá Linda a ta uchrochtaná Vlaďka. Zlatá Asterka. Taky přelaďuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.