Tereza Pergnerová a její role v Ordinaci: Galeje na Nově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Pergnerová a její role v Ordinaci: Galeje na Nově!

Tereza Pergnerová si v seriálu zahraje nezodpovědnou matku, která se nezříká alkoholu a nestará se o své dítě.
Tereza Pergnerová si v seriálu zahraje nezodpovědnou matku, která se nezříká alkoholu a nestará se o své dítě. (TV Nova)

Text se musí naučit za jedinou noc...

Moderátorka Tereza Pergnerová (36) už má za sebou několik natáčecích dnů v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A po necelém měsíci zjišťuje, jak náročné to herci mají. Za noc se naučit text – to je v »Růžovce« úplně normální.

I ona už si vyzkoušela, jaké to je drilovat v nočních hodinách scénář. Pergnerová si v Ordinaci nakonec podle původních plánů nezahraje feťačku, ale velmi sociálně zaostalého člověka, který má problémy s alkoholem i s vlastním dítětem.

Tereza Pergnerová dokonce musí kvůli natáčení odmítat další kšefty. Plány se jí mění z minuty na minutu. Moderátorka, jež měla být ve středu večer hlavní tváří párty k novému parfému Diesel, musela na poslední chvíli všechno přeorganizovat a zrušit.

„Omlouvám se, ráno v šest mám nástup do ateliéru, je to nečekané, takže se musím přes noc naučit texty,“ omlouvala se organizátorům mejdanu Pergnerová. A tato slova potvrdila i tisková manažerka seriálu Eva Měšťáková.

„Je to tak, Tereza točila od rána. Natáčí už skoro měsíc, samozřejmě jen vybrané dny. V seriálu by se měla poprvé objevit v 276. díle, který se bude vysílat 16. června,“ řekla deníku Aha! Měšťáková a upřesnila roli, se kterou se musí moderátorka, jež dříve propadla drogám, poprat.

„Nakonec to nebude feťačka. Jde o ženu, která se nebude chtít postarat o své dítě, se kterým jí bude pomáhat Dana Morávková a Jan Čenský. Úplně nejvíc jí ale asi vystihují tato dvě slova – sliby chyby.“



Autor:  EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.