Michal Šeps krvácel! Neuvěřitelné: Postup ho naštval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Šeps krvácel! Neuvěřitelné: Postup ho naštval!

Michal Šeps začal sprostě nadávat, když zjistil, že postupuje do dalšího kola. Po skončení přímého přenosu se mu dokonce spustila z nosu krev.
Michal Šeps začal sprostě nadávat, když zjistil, že postupuje do dalšího kola. Po skončení přímého přenosu se mu dokonce spustila z nosu krev. (Aha! – Marek Pátek)

Šestnáctiletý Michal Šeps se rozčílil nad svým postupem! Dokonce se mu spustila z nosu krev. Při včerejším vyřazování v Česko Slovenské SuperStar se »reggaeman« začal vztekat a velmi sprostě nadávat, když zjistil že postupuje!

„Už jsem chtěl vypadnout. Mě to tady... Nechci už zpívat ABBU a Queen,“ čertil se Šeps. Nakonec ale soutěž opustil Petr Ševčík (19).

Helena Zeťová i Rytmus včera tipovali Šepse, který očividně nemá zájem na tom, aby vyhrál. „Tipuju tě proto, abys mohl dál v klidu zpívat písně, které tě baví,“ vysvětlovala své rozhodnutí Zeťová. Podle Rytmuse je zase Michal Šeps jedním z nejslabších zpěváků soutěže. Jenže fanynky jsou přesvědčeny o opaku a svůj idol včera poslaly do dalšího kola. Tam na Michala čekají hity kapel ABBA a Queen, které přímo nenávidí.

„Měl jsem vypadnout. Nejde mi o prachy, ty se dají vydělat i koncertováním,“ řekl v přímém přenosu Šeps, kterému se krátce po skončení spustila z nosu krev. Finalista trpí poruchou srážlivosti krve, proto se štáb obával o jeho zdraví. Krev se ale nakonec podařilo zastavit a do dalšího kola snad poprvé v historii soutěže postoupil člověk, který o výhru očividně nemá zájem.

Tisíce diváků bohužel neposlaly dál Petra Ševčíka, jenž opustil finálovou pětku. „Už jsem byl jmenovaný dvanáctkrát,“ upřesnil Ševčík, který s vyřazením tak trochu počítal, přesto mu ukápla slza.



Přečtěte si
fouk.si
18. 5. 2011 • 14:04

odstoupit když se mu nelíbí.Stejně dívat se a poslouchat ten jeho hnusný řev ani zpěv se nedá napsat tak to trhá uši i tomu kdo má hudební hluch.Šveps je fracek nevychovaný a dávno v té soutěži nemá co dělat.Když se mu nelíbí ať táhne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.