Miss Langmannová: Ulítává na popcornu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Langmannová: Ulítává na popcornu!

Česká misska Renata Langmannová (vlevo) řádila se svou kamarádkou s popcornem.
Česká misska Renata Langmannová (vlevo) řádila se svou kamarádkou s popcornem.

PRAHA – „Bylo to úžasné, super! Ty animované postavičky mě vtáhly přímo do děje,“ pochvalovala si po premiéře 3D filmu Mravenčí polepšovna herečka Alice Bendová (32).


Kliknutím zvětšetePRAHA – „Bylo to úžasné, super! Ty animované postavičky mě vtáhly přímo do děje,“ pochvalovala si po premiéře filmu Mravenčí polepšovna herečka Alice Bendová (32). Ta si na tento dětský 3D film, který se promítal v trojrozměrném kině Imax, nevzala svého manžela Vaška, ale maminku. Kamarádku s sebou zase vzala Česká miss Renata Langmannová a obě se pořádně vyřádily s popcornem. „Na tom ulítávám dávno,“ smála se Renata. Kdo ví, co ale na její řádění říkala uklízečka.

Kliknutím zvětšeteA nebyla sama, koho příběh o malém chlapci, kterému mravenci uvaří lektvar, aby se zmenšil, zaujal. Slovy chvály nešetřil Rey Koranteng, který přišel s dcerou Vanessou. „Je to odpočinkové a dcera je nadšená. Přišel jsem jenom s ní, protože žena doma kojí,“ Kliknutím zvětšeteřekl deníku Aha! moderátor, který se nedávno stal podruhé otcem holčičky – Sofie.

Dětský 3D film přilákal také další »dospěláky«. Moderátor Jan Rosák vyvedl na film manželku s dcerou, zpěvačka Tereza Kerndlová přišla s přítelem René Mayerem a Bára Kodetová nechala přítele, houslistu Pavla Šporcla, raději doma a vzala s sebou pouze dceru Lily. Dceru na »Mravence« vzala i bývalá televizní hlasatelka Viola Ottová. Kliknutím zvětšeteTo moderátor Vlastík Korec vyvedl svou přítelkyni a zpěvačka Heidi Janků zase manžela Iva Pavlíka. „Fakt je to bezva film. Úplně jsem se do něj vžila a měla jsem pocit, že je mi osm a jsem taky jedním z mravenečků,“ přiznala deníku Aha! se smíchem Heidi.
Ta nyní nejen hodně zpívá, ale i dokončuje druhé vydání kompilace iHits2U, kde dává šanci prorazit nejen začínajícím zpěvákům.


Autor: Šárka Nováková, Miroslav Graclík
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.